Міністр оброни та представник ЄС обговорили, як покращити забезпечення України озброєнням

Міністр оброни та представник ЄС обговорили, як покращити забезпечення України озброєнням

Міністр оборони Рустем Умєров обговорив із високим представником Європейського Союзу Жозепом Боррелем, як покращити забезпечення України зброєю та боєприпасами.

Про це повідомив Рустем Умєров.

Свободу можна захистити лише колективними діями – це вимагає ефективної спільної архітектури безпеки в Європі. Ми над цим працюємо, – наголосив міністр.

Нагадаємо, ЗСУ затрофеїли 77 російських танків - Зеленський

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Будемо захищати себе": Размумков відвідав район проведення Операції об’єднаних сил "Будемо захищати себе": Размумков відвідав район проведення Операції об’єднаних сил
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков ознайомився з поточною безпековою та оперативною ситуацією в районі Операції об’єднаних сил в рамках поїздки до району проведення ООС.
"Ми чудово розуміємо, хто є перед нами" - командувач ОС про можливість ескалації конфлікту на Донбасі "Ми чудово розуміємо, хто є перед нами" - командувач ОС про можливість ескалації конфлікту на Донбасі
Командувач Об'єднаних сил Олександр Павлюк розповів, чи готове українське військо до можливого загострення бойових дій та про можливу контрнаступальну операцію.
Хомчак заявив, що ЗСУ готові до загострення воєнної ситуації на сході України Хомчак заявив, що ЗСУ готові до загострення воєнної ситуації на сході України
Збройні сили Україні готові до швидкого реагування на ймовірні провокації Росії уздовж українсько-російського кордону та в зоні ООС.
Loading...
Load next