Білий дім підтвердив зустріч Зеленського і Байдена

Білий дім підтвердив зустріч Зеленського і Байдена

Радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван у п’ятницю підтвердив зустріч Джо Байдена й Володимира Зеленського в Білому домі наступного четверга, 21 вересня.

Салліван оголосив, що президент США зустрінеться із українським колегою після участі в заходах тижня високого рівня Генеральної асамблеї ООН.

Це буде їхня третя зустріч у Білому домі. Вона відбудеться у вкрай важливий час, коли Росія відчайдушно шукає допомоги в країн штибу Північної Кореї для своєї жорстокої війни в Україні, в українські війська ведуть контрнаступ, – підкресли він.

Представник Білого дому також оголосив, що на початку наступного тижня відбудеться чергове засідання Контактної групи з питань оборони України, відомого як формат "Рамштайн".

Нагадаємо, У 2024 році у видатки на культуру та медіа закладено 10,7 мільярда гривень

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Пройде у форматі віч-на-віч": зустріч Зеленського та Байдена у CША перенесли (відео) "Пройде у форматі віч-на-віч": зустріч Зеленського та Байдена у CША перенесли (відео)
В Україні назвали офіційну дату зустрічі президентів України та США Володимира Зеленського та Джо Байдена. Вона відбудеться в останній день літа - 31 серпня цього року.
Зеленський привіз Байдену на зустріч у США список українських полонених Зеленський привіз Байдену на зустріч у США список українських полонених
Питання українських військовополонених, заручників і політв'язнів порушуватимуть під час візиту Зеленського у США.
Білий дім передумав запрошувати Зеленського на зустріч із Байденом у Вашингтон, - ЗМІ Білий дім передумав запрошувати Зеленського на зустріч із Байденом у Вашингтон, - ЗМІ
Білий дім передумав запрошувати Зеленського на зустріч із президентом США Джо Байденом після зміни керівництва "Нафтогазу".
Loading...
Load next