зловживання впливом: суд обрав запобіжній захід колишній нардепці Людмилі Марченко

зловживання впливом: суд обрав запобіжній захід колишній нардепці Людмилі Марченко

Вищий антикорупційний суд призначив Людмилі Марченко, яка підозрюється у хабарництві заставу у розмірі 53.6 тисяч гривень.

Про це повідомляє САП.

Встановлено, що  депутатка та її помічниця отримали 11,3 тис. доларів США від двох громадян за безперешкодний перетин кордону.

Суд представив до підозрюваної запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 53,6 тис. грн. Зауважимо, що це максимальний розмір застави, передбаченої законом для вчинення цього злочину, ‒ зазначили у відомстві.

На підозрювану також покладено інші передбачені законом обов'язки:

  • прибувати до детектива, прокурора та суду за шкірною вимогою;
  • додати детектива, прокурора чи суд про зміну свого місця та роботи;
  • утримуватися від спілкування зі свідками, а також іншими усвідомленими у справі;
  • здати на зберігання до відповідних органів державної влади свій паспорт (паспорт) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на в'їзд з України та в'їзд в Україну.

Нагадаємо, СБУ затримала на Херсонщині сім’ю колаборантів

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Справа про підкуп: суд завершив підготовче засідання щодо Тупицького Справа про підкуп: суд завершив підготовче засідання щодо Тупицького
Суд обрав Тупицькому запобіжний захід — 45 тисяч гривень застави. Також його зобов’язали утриматися від спілкування зі свідками.
Чи будуть затримувати Порошенка в аеропорту: ЗМІ дізналися про рішення Банкової Чи будуть затримувати Порошенка в аеропорту: ЗМІ дізналися про рішення Банкової
Голова «ЄС», швидше за все, отримає можливість самостійно прийти до Печерського суду об 11:00.
"Скажеш ㅡ за банкет": депутата Полтавської міськради затримали та оголосили про підозру (відео) "Скажеш ㅡ за банкет": депутата Полтавської міськради затримали та оголосили про підозру (відео)
Депутата викрили ще на початку вересня. За даними слідства, він, у змові зі ще однією посадовою особою міськради, намагався організувати корупційний механізм при видачі дозвільних документів на будівництво і благоустрій.
Loading...
Load next