Моравецький закликав президента Володимира Зеленського "не ображати поляків"

Моравецький закликав президента Володимира Зеленського "не ображати поляків"

Прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький закликав президента Володимира Зеленського "не ображати поляків" так, як він, за його словами, це зробив під час виступу на Генеральній асамблеї ООН цього тижня.

Про це Моравецький сказав під час зустрічі з виборцями в місті Свіднік на сході Польщі, пише РАР.

Польський прем’єр почав говорити про відносини з Україною, нагадавши, що там ведеться війна за безпеку Європи.

Ми це знаємо й допомагаємо, відправляючи зброю, організовуючи відправлення зброї, тому що ми зараз в першу чергу озброюємося самі. Але хаб у Жешуві, цей спеціальний логістичний центр працював, працює і буде працювати разом з нашими союзниками, – запевнив він.

Після цього польський прем’єр звернувся до Зеленського, "щоб він більше ніколи не ображав поляків, як він це зробив нещодавно під час свого виступу в ООН, поляки цього ніколи не дозволять".

А захист польського доброго імені – це не тільки мій обов'язок і честь, це також найважливіше завдання уряду Республіки. Ми будемо захищати в нинішньому геополітичному контексті всі наші обґрунтування, і ми знаємо, як ці обґрунтування повинні бути сформовані, – додав він.

Нагадаємо, Парламент Литви заборонив хутрові ферми

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Хоче бути з Європою чи проти неї": прем'єр-міністр Польщі закликав Путіна визначитися "Хоче бути з Європою чи проти неї": прем'єр-міністр Польщі закликав Путіна визначитися
Моравецький запевнив, що Європа не хоче конфлікту з Росією.
"Має бути швидкість та свобода дій": Варшава передасть Києву першу партію оборонної зброї наступного тижня "Має бути швидкість та свобода дій": Варшава передасть Києву першу партію оборонної зброї наступного тижня
Раніше Польща повідомила, що готова передати Україні боєприпаси, переносні зенітно-ракетні комплекси Grom та різні типи безпілотників.
Літак Зеленського не зміг приземлитися в Кишиневі через туман Літак Зеленського не зміг приземлитися в Кишиневі через туман
Не лише літак Зеленського не може приземлитись у столиці Молдови. Зокрема, його румунський колега Клаус Йоханніс через туман також не може потрапити до Кишинева.
Loading...
Load next