Ексголові Тернопільської облради Головка призначили цілодобовий домашній арешт

Ексголові Тернопільської облради Головка призначили цілодобовий домашній арешт

ВАКС змінив запобіжний захід колишньому голові Тернопільської облради Михайлу Головку, якого підозрюють в отриманні хабаря, на цілодобовий домашній арешт.

Про це повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура.

Слідчий суддя ВАКС частково задовольнив клопотання прокурора САП, та змінив запобіжний захід голові Тернопільської обласної ради, який підозрюється у проханні надати та одержанні неправомірної вигоди від бізнесмена-волонтера.

За рішенням суду до указаного підозрюваного застосовано цілодобовий домашній арешт. Також, за клопотанням прокурора слідчий суддя ВАКС стягнув в дохід держави понад 805 тис. грн, які були внесені як застава  за особу.

Відповідно до ч. 1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо, У Києві започаткували навчальну програму для школярів з домедичної допомоги

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Янукович програв апеляцію й досі знаходиться під заочним арештом
Київський апеляційний суд розглянув скаргу на заочний арешт Януковича у справі про захоплення влади. Однак, скаргу його адвокатів, як і два інші клопотання було відхилено.
Українці більше довіряють Зеленському
Водночас за результатами рейтингу, у березні зросла підтримка одного з його найближчих суперників. Опитування проводилося методом телефонних інтерв’ю.
Трьох керівників організації Медведчука підозрюють у держзраді
Організація «Український вибір», лідером якої є Медведчук сприяла російській окупації Криму, внаслідок чого трьом прибічникам кума Путіна оголосили про підозру у державній зраді.
Loading...
Load next