Усі європейські армії готуються до можливого конфлікту з рф - президент Чехії

Усі європейські армії готуються до можливого конфлікту з рф - президент Чехії

Президент Чехії Петр Павел заявив під час зустрічі президентів "Вишеградської четвірки", що європейські армії готуються до можливого збройного конфлікту з рф.

Про це повідомляє видання Blesk.

За словами президента Чехії, не лише його країна, а й НАТО сприймає росію як загрозу номер 1 в Європі. Петр Павел наголосив, що необхідно реально підготуватися до такої загрози.

Усі армії реалістично сприймають цю загрозу, всі армії готуються до можливості конфлікту високої інтенсивності в Європі, - зазначив Павел. 

Нагадаємо, Німеччина передала Україні бронетранспортери та боєприпаси

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Євродепутати вимагають надати Україні план дій щодо членства в НАТО Євродепутати вимагають надати Україні план дій щодо членства в НАТО
"Європейська народна партія" вимагає термінового зібрання в Європарламенті для обговорення ескалації російської агресії на кордоні з Україною.
Росія знову стягує війська до кордонів України: Європа та США занепокоєні - The Washington Post Росія знову стягує війська до кордонів України: Європа та США занепокоєні - The Washington Post
Поновлення нагромадження російських військ біля кордону з Україною викликало занепокоєння серед деяких чиновників у Сполучених Штатах та Європі, які відстежують, на їхню думку, нерегулярні переміщення техніки та персоналу на західному фланзі Росії.
"Буде багато загиблих російських солдатів": Кулеба застеріг Путіна щодо ймовірного наступу на Україну "Буде багато загиблих російських солдатів": Кулеба застеріг Путіна щодо ймовірного наступу на Україну
Міністр закордонних справ України запевнив, що не очікує, що сили НАТО воюватимуть проти Росії разом з українськими військами.
Loading...
Load next