Зеленський увів у дію рішення РНБО про санкції проти 185 фізичних і 181 юридичної особи

Зеленський увів у дію рішення РНБО про санкції проти 185 фізичних і 181 юридичної особи

Президент Володимир Зеленський увів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України про застосування та внесення змін до персональних санкцій проти 185 фізичних осіб і 181 компанії.

Відповідний указ №813/2023 оприлюднений на сайті глави держави.

Згідно з додатками до рішення РНБО, згадані обмежувальні заходи запроваджені на десять та п'ять років. 169 зі 181 юридичної особи, проти якої введені санкції, зареєстровані у Російській Федерації, решта – у тимчасово окупованому Криму, Ірані, Китаї, Узбекистані, Казахстані та інших країнах.

Контроль за виконанням відповідного рішення покладений на секретаря РНБО. Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Нагадаємо, Україна з початку року отримала міжнародної допомоги майже на $37,4 мільярда

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Санкції РНБО: 27 кримінальним авторитетам скасували документи на проживання в Україні Санкції РНБО: 27 кримінальним авторитетам скасували документи на проживання в Україні
27 кримінальним авторитетам, проти яких Рада національної безпеки та оборони України (РНБО) ввела санкції, скасували дозвільні документи на проживання в Україні.
Зеленський ввів в дію рішення РНБО про збільшення витрат на оборону та безпеку України Зеленський ввів в дію рішення РНБО про збільшення витрат на оборону та безпеку України
Президент Володимир Зеленський увів у дію рішення Ради нацбезпеки і оборони від 14 травня 2021 року, що передбачає збільшення видатків на безпеку та оборону України.
Зеленський доручив скликати засідання РНБО після поїздки до адмінмежі з окупованим Кримом Зеленський доручив скликати засідання РНБО після поїздки до адмінмежі з окупованим Кримом
Президент України доручив секретареві РНБО Олексію Данілову найближчим часом скликати нове засідання Ради національної безпеки і оборони щодо безпекової ситуації на адмінмежі з окупованим Кримом та інших південних й східних областей.
Loading...
Load next