Зеленський обговорив із прем'єром Іспанії виконання Україною рекомендацій Єврокомісії

Зеленський обговорив із прем'єром Іспанії виконання Україною рекомендацій Єврокомісії

Президент Володимир Зеленський і прем’єр-міністр Іспанії Педро Санчес під час телефонної розмови обговорили прогрес України щодо завершення виконання рекомендацій Європейської комісії.

Про це Зеленський повідомив у соцмережі.

Провів телефонну розмову з прем’єр-міністром Іспанії Педро Санчесом, привітав його з переобранням на посаду глави уряду. Радий продовжити наш дружній та конструктивний діалог, - зазначив Зеленський.

Співрозмовники обговорили також питання безпеки й прогрес України щодо завершення виконання рекомендацій Європейської комісії напередодні засідання Європейської ради.

Розраховуємо, що головування Іспанії в Раді ЄС завершиться ухваленням історичного рішення про відкриття переговорів України щодо вступу до ЄС, - наголосив Зеленський.

Нагадаємо, До клінік Європи на лікування евакуювали вже понад 4,1 тисячі українців - МОЗ

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна
Президент України записав відеозвернення, яке було присвячене російській агресії. В ньому Володимир Зеленський запропонував президенту країни-агресорки Володимиру Путіну зустрітися "в будь-якій точці Донбасу, де йде війна".
Зеленський разом із Меркель та Макроном закликали Росію відвести свої війська від України Зеленський разом із Меркель та Макроном закликали Росію відвести свої війська від України
Лідери трьох держав звернулись до Російської Федерації із закликом відвести війська від кордону з Україною. Це політики повідомили за сьогоднішніми підсумками переговорів у Парижі.
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
Loading...
Load next