Верховна Рада достроково припинила повноваження трьох народних депутатів

Верховна Рада достроково припинила повноваження трьох народних депутатів

Верховна Рада достроково припинила повноваження народних депутатів Дмитра Шпенова (позафракційний), Максима Єфімова (депутатська група "Відновлення України), Віталія Данілова (фракція "Батьківщина").

Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк.

Железняк уточнив, що за ухвалення постанови "Про дострокове припинення повноважень народного депутата України Шпенова Д.Ю." (№10318) проголосували 289 парламентаріїв.

Ухвалення постанови "Про дострокове припинення повноважень народного депутата України Єфімова М.В." (№10317) підтримали 283 депутатів.

За ухвалення постанови "Про дострокове припинення повноважень народного депутата України Данілова В.Б." (№10290) проголосував 291 депутат.

Нагадаємо, Кіберполіція застерігає від онлайн-шахраїв

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Верховній Раді створили об'єднання "Справедливість": партію "Голос" покинуло 11 нардепів (відео) У Верховній Раді створили об'єднання "Справедливість": партію "Голос" покинуло 11 нардепів (відео)
У "Голосі" переконують, що з повагою ставляться до рішення своїх колег, однак сподіваються, що вони продовжать працювати за програмою, з якою йшли на вибори.
"Одним ворогом менше": у "Слузі народу" заявили про необхідність виключення скандальної Третьякової (відео) "Одним ворогом менше": у "Слузі народу" заявили про необхідність виключення скандальної Третьякової (відео)
Раніше коментуючи смерть Полякова, Третьякова в чаті "слуг народу" написала: "Як на мене, це мінус один ворог. Засім того все добре. Розслідування має бути".
Вірастюк таки переможець та депутат: Велика Палата ВСУ задовольнила апеляційні скарги Вірастюк таки переможець та депутат: Велика Палата ВСУ задовольнила апеляційні скарги
Велика палата ВСУ відмовила Шевченку та скасувала рішення Верховного суду щодо скасування протоколу ЦВК про визнання Василя Вірастюка обраним депутатом. Згідно з ухваленим рішенням протокол ЦВК про результати виборів - є законний, а Вірастюк - є народним депутатом.
Loading...
Load next