ВАКС на два місяці відсторонив посадовця, якого разом із мером Сум викрили на хабарі

ВАКС на два місяці відсторонив посадовця, якого разом із мером Сум викрили на хабарі

Вищий антикорупційний суд на два місяці відсторонив від займаної посади директора Департаменту інфраструктури Сумської міської ради, якого викрили на отримані хабаря.

Про це повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура.

Слідчий суддя ВАКС задовольнив клопотання прокурора САП, та відсторонив від займаної посади директора Департаменту інфраструктури Сумської міської ради, якого спільно з мером міста Суми викрили на проханні та одержанні неправомірної вигоди в особливо великому розмірі, а саме 2 130 000 гривень, - йдеться у повідомленні.

Строк відсторонення – два місяці.

В САП нагадали, що 3 жовтня 2023 САП та НАБУ повідомили про підозру Сумському міському голові та директору Департаменту інфраструктури Сумської міськради. Їхні дії кваліфіковані за ч. 4 ст. 368 (одержання хабара в особливо великому розмірі) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 195 об’єктів медзакладів знищено росією з початку війни - МОЗ

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
За "деякі відставки" в Раді пропонують по 50-100 тисяч: Разумков розповів про підкуп депутатів (відео) За "деякі відставки" в Раді пропонують по 50-100 тисяч: Разумков розповів про підкуп депутатів (відео)
Він не уточнив, для відставки кого саме відбувається ймовірний підкуп, але пообіцяв також офіційно звернутися до правоохоронних органів.
Справа резиденції "Межигір'я": НАБУ і САП просять арештувати Януковича та його сина Справа резиденції "Межигір'я": НАБУ і САП просять арештувати Януковича та його сина
Кримінальне провадження у справі "Межигір'я" Національне антикорупційне бюро розслідує з грудня 2019 року.
Гладковському-молодшому вручили обвинувальний акт й передадуть справу до суду Гладковському-молодшому вручили обвинувальний акт й передадуть справу до суду
Ігор Гладковський, син колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, повернувся в Україну після того, як Національне антикорупційне бюро оголосило його в розшук.
Loading...
Load next