Хочу, щоб звуки вибухів в Україні чули всі, хто пише про готовність РФ до перемовин ‒ Кулеба

Хочу, щоб звуки вибухів в Україні чули всі, хто пише про готовність РФ до перемовин ‒ Кулеба

Відповіддю на масовані удари РФ по Україні може і має бути безперервна, потужна й довгострокова військова та фінансова допомога Києву.

Про це голова МЗС Дмитро Кулеба написав у соцмережі, коментуючи масований обстріл України.

Сьогодні мільйони українців прокинулися від гучних звуків вибухів. Я хотів би, щоб ці звуки вибухів в Україні були чутні в усьому світі. У всіх великих столицях, штаб-квартирах і парламентах, які зараз обговорюють подальшу підтримку України. У всіх редакціях, які пишуть про "втому" чи нібито готовність Росії до переговорів, - написав Кулеба.

Він додав, що "ці звуки - це те, що насправді хоче сказати Росія".

Нашою єдиною колективною відповіддю може і повинна бути безперервна, потужна і довгострокова військова та фінансова допомога Україні. Лише більша вогнева міць може змусити замовкнути російський терор, - додав міністр.

Нагадаємо, Сили оборони знищили 27 ударних дронів Shahed та 87 крилатих ракет - Залужний

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Рада ЄС збереться через російську агресію: запросили Україну Рада ЄС збереться через російську агресію: запросили Україну
У понеділок, 19 квітня, Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба візьме участь в онлайн-засіданні Ради ЄС у закордонних справах.
Затриманий у Санкт-Петербурзі український консул залишив Росію Затриманий у Санкт-Петербурзі український консул залишив Росію
Консул Генерального консульства України в Санкт-Петербурзі Олександр Сосонюк, якого МЗС РФ через влаштовану проти нього провокацію оголосило небажаною персоною, 21 квітня залишив територію Росії.
Кулеба заявив, що РФ відвела від кордону з Україною лише 12 тисяч військових із ста тисяч Кулеба заявив, що РФ відвела від кордону з Україною лише 12 тисяч військових із ста тисяч
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що про реальне відведення російських військ від кордону не може йтись, оскільки зі 100 тисяч бойовиків наразі відвели лише 12.
Loading...
Load next