Вже цього року: Джонсон заявив, що у Зеленського є план, який може змінити хід війни

Вже цього року: Джонсон заявив, що у Зеленського є план, який може змінити хід війни

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон заявив, що команда президента України Володимира Зеленського має реалістичний план, як протистояти росії на полі бою. Він здатний змінити перебіг війни в найближчі кілька місяців.

Відповідну заяву британський політик зробив 30 червня, виступаючи на саміті НАТО в Мадриді (Іспанія), повідомляє телепроєкт "FreeDOM", передає "Obozrevatel".

Він сказав, що відвідав Київ перед зустріччю лідерів Альянсу, а також G7 для того, щоб "зрозуміти бачення Зеленського й української влади".

І вони дійсно бачать шлях, як змінити динаміку війни в цьому році, навіть у найближчі місяці. І тому тепер важливо допомагати вам, наскільки ми можемо, щоб Україна втрималася, – підкреслив Джонсон.

Він зазначив, що наша країна вже показала свою здатність давати відсіч агресору. Західним союзникам необхідно й надалі постачати зброю для ЗСУ, у тому числі реактивні системи залпового вогню, "які мають особливе значення".

І я вражений тим, як українці ефективно вчаться його використовувати, – додав прем'єр-міністр Британії.

Він вважає, що Україна має те, що необхідно, щоб відкинути росію на території, зайняті до 24 лютого 2022 року.

А це саме той результат, якого, як каже Володимир Зеленський, він планує досягти, – сказав Джонсон.

Нагадаємо, раніше Джонсон і Трюдо записали відео на підтримку України.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі
Російська Федерація відреагувала на запрошення українського президента щодо зустрічі з Путіним на Донбасі, де йде війна. Росія вважає, що ця зустріч не має ніякого сенсу.
Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна
Президент України записав відеозвернення, яке було присвячене російській агресії. В ньому Володимир Зеленський запропонував президенту країни-агресорки Володимиру Путіну зустрітися "в будь-якій точці Донбасу, де йде війна".
Зеленський відреагував на відведення російських військ від кордонів України Зеленський відреагував на відведення російських військ від кордонів України
Росія повідомила, що вже від завтра, 23 квітня, відводитиме свої війська від українських кордонів, адже їхні навчання вже закінчились. Президент України відреагував на заяву РФ та повідомив, що Україна прагне миру.
Loading...
Load next