Путін напав би на НАТО, якби Україна здалася — глава розвідки Німеччини

Путін напав би на НАТО, якби Україна здалася — глава розвідки Німеччини

Російський диктатор Володимир Путін був би готовий напасти на НАТО, якби Україна була змушена здатися.

Про це повідомив глава Федеральної розвідувальної служби Німеччини Бруно Каль, передає Unternehmen-Heute.

Він підкреслив, що Росія б не зупинилася на Україні, а наступними в його списку стали б країни НАТО.

Якби Україна була змушена здатися, це не втамувало б спрагу влади Росії. Якщо Захід не продемонструє явну готовність захищатися, у Путіна більше не буде причин не нападати на НАТО, — заявив він.

При цьому він скептично ставиться до зміни влади в Росії.

Він міцно сидить у сідлі. І навіть якби він випав із вікна або іншим чином постраждав, знайшлося б достатньо людей, які думають так само, як він, і проводили б ту саму політику, — заявив він.

Каль також додав, що немає жодних ознак того, що ситуація зміниться відразу, наприклад, за допомогою демократично легітимізованих сил.

Нагадаємо, Україна планує перенести частину виробництва безпілотників до Литви – голова МЗС республіки

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
В НАТО вважають, що Україна зможе самостійно відбити військову атаку Росії В НАТО вважають, що Україна зможе самостійно відбити військову атаку Росії
В Північноатлантичному альянсі повідомили про те, що Україна готова протистояти російській агресії та може зробити це самостійно. Так, якщо вторгнення Російської Федерації почнеться наступного тижня, українські війська впораються самі.
Євродепутати вимагають надати Україні план дій щодо членства в НАТО Євродепутати вимагають надати Україні план дій щодо членства в НАТО
"Європейська народна партія" вимагає термінового зібрання в Європарламенті для обговорення ескалації російської агресії на кордоні з Україною.
Ексрадник Путіна повідомив, коли Росія може почати новий наступ на Україну Ексрадник Путіна повідомив, коли Росія може почати новий наступ на Україну
Андрій Ілларіонов, колишній радник російського президента Володимира Путіна попередив, що РФ вже після липня 2021 року може почати нове вторгнення до України. Однак цього разу вже з півдня.
Loading...
Load next