Шотландський міністр подав у відставку через рахунок за роумінг на робочому iPad

Шотландський міністр подав у відставку через рахунок за роумінг на робочому iPad

Під час відпустки Міністр охорони здоров’я Шотландії Майкл Метісон набрав рахунок на 11 тис. фунтів стерлінгів за роумінг на парламентському iPad.

Про це повідомляє BBC.

Відомо, що Метісон вирішив піти у відставку напередодні оприлюднення результатів розслідування щодо перевірки подання неправомірних вимог компенсації витрат. Його провів корпоративний орган шотландського парламенту.

У моїх інтересах та інтересах уряду, я вирішив піти у відставку, щоб не відвертати увагу від виконання завдань, які стоять на порядку денному, – заявив Метісон.

Витрати на роумінг спочатку були сплачені з державного бюджету через поїздку міністра до Марокко наприкінці 2022 року. У грудні 2023 року він визнав, що його сини використовували iPad для перегляду футболу. Потім міністр вибачився та повністю сплатив рахунок.

Нагадаємо, Парламент Італії затвердив рішення уряду щодо військової допомоги Україні у 2024 році

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Верховна Рада схвалила відставку міністра Авакова (відео) Верховна Рада схвалила відставку міністра Авакова (відео)
За відставку Арсена Авакова проголосували 291 народний депутат.
Данілов обговорив ситуацію з безпекою навколо українських кордонів із міністром оборони Канади Данілов обговорив ситуацію з безпекою навколо українських кордонів із міністром оборони Канади
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов на чолі української делегації бере участь у роботі Галіфакського безпекового форуму.
Loading...
Load next