У "Євросолідарності" вимагають відставки заступника міністра внутрішніх справ Гогілашвілі

У "Євросолідарності" вимагають відставки заступника міністра внутрішніх справ Гогілашвілі
Заступник не виконав вимоги про зупинку на блокпосту та почав з погрозами говорити до співробітників правоохоронних органів.

"Європейська солідарність" вимагає негайної відставки заступника міністра внутрішніх справ України Олександра Гогілашвілі через інцидент на в'їзді в Донецьку область, заявила співголова фракції Ірина Геращенко. Повідомляє interfax-Україна.

Наша фракція покладає повну відповідальність за дії цієї особи на Зеленського, за вказівкою якого був призначений заступник міністра як близький знайомий президента. Кумівство в дії - ось що ми бачимо на цьому ганебному відео.

Вимагаємо від міністра Дениса Монастирського негайного звільнення неадекватного заступника! І публічних вибачень перед поліцейськими за дії свого підлеглого – близького знайомого Зеленського, – написала Геращенко на своїй сторінці в Facebook, коментуючи відео, де заступник міністра скандалить із правоохоронцем на блокпосту.

Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський заявив, що ініціював перед прем'єр-міністром України і урядом проведення розслідування інциденту на блокпосту в Донецькій області за участю заступника голови МВС Олександром Гогілашвілі.

 

Нагадаємо, що "Я, бл*дь, не должен тратить время, доказывая, кто я": заступник міністра МВС Гогілашвілі влаштував скандал з поліцейськими на блокпосту. Нахабна поведінка була записана на відео, яке можна подивитися нижче.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Звинувачує Зеленського: Лерос знайшов пристрій для стеження під своїм авто (фото) Звинувачує Зеленського: Лерос знайшов пристрій для стеження під своїм авто (фото)
Нардеп Лерос заявив, що знайшов під своїм автомобілем засіб для відстеження місцезнаходження. У всьому звинувачує Офіс президента.
Реакція нардепа Киви на обшуки (відео) Реакція нардепа Киви на обшуки (відео)
У нардепа від партії Опозиційна платформа — За життя Іллі Киви проходять обшуки, заявив його колега по фракції Вадим Рабінович.
Обшуки у Киви (відео) Обшуки у Киви (відео)
У нардепа від партії Опозиційна платформа — За життя Іллі Киви проходять обшуки, заявив його колега по фракції Вадим Рабінович.
Loading...
Load next