Орбан хоче обговорити із Трампом завершення війни в Україні

Орбан хоче обговорити із Трампом завершення війни в Україні

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан планує цього тижня у Флориді обговорити з колишнім президентом США Дональдом Трампом питання припинення війни Росії проти України.

Про це повідомив міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто, передає Bloomberg.

За словами очільника угорського зовнішньополітичного відомства, перемовини про припинення війни є неминучими, оскільки "Київ не може перемогти Росію», а Росія не може перемогти весь Захід".

Окрім цього, спілкування Орбана з Трампом буде зосереджене на двосторонніх зв’язках між Угорщиною та Сполученими Штатами, додав Сійярто.

Також у виданні додають, що Орбан закликав до негайного припинення вогню, але він не запропонував жодних інших планів щодо завершення війни Росії проти України, як триває вже третій рік.

Нагадаємо, Україна та Греція розпочали підготовку угоди щодо гарантій безпеки

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
США попередила Росію, що чекає на неї у випадку агресії проти України США попередила Росію, що чекає на неї у випадку агресії проти України
Держсекретар США повідомив, що якщо Російська Федерація діятиме нерозважливо або агресивно щодо України, Вашингтон реагуватиме на її дії.
США виділять Україні 150 мільйонів доларів на військову допомогу США виділять Україні 150 мільйонів доларів на військову допомогу
Конгрес Сполучених Штатів Америки ухвалив надання додаткових 150 мільйонів доларів допомоги Україні. Зокрема кошти направлять на покращення ситуації у сфері військової безпеки.
США підтримує Україну й готові допомогти в разі військової агресії з боку Росії США підтримує Україну й готові допомогти в разі військової агресії з боку Росії
Америка заявила, що Росія використовує агресивний підхід у розв'язанні конфлікту на Донбасу й повинна негайно припинити свої наступальні дії.
Loading...
Load next