Жоден офіційний представник Вірменії не поїде у Білорусь, поки керує Лукашенко - Пашинян

Жоден офіційний представник Вірменії не поїде у Білорусь, поки керує Лукашенко - Пашинян

Глава уряду Вірменії Нікол Пашинян заявив, що жоден офіційний представник Вірменії не поїде до Білорусі, поки керівником цієї країни є Олександр Лукашенко.

Про це повідомляє News.am.

Один з керівників країн ОДКБ заявляє, що брав участь у підготовці війни, заохочував, вірив та бажав перемоги Азербайджану. І після цього я поїду з керівником Білорусі у форматі ОДКБ щось обговорювати?, ‒ заявив Пашинян.

Водночас він припустивши контакти з Мінськом у рамках СНД та ЄАЕС.

Констатую, що відтепер більше ніколи не поїду до Білорусі. Поки у Білорусі президент Олександр Лукашенко. І взагалі заявляю, що від цього моменту жоден офіційний представник Вірменії не поїде до Білорусі. Загалом, ‒ наголосив Пашинян.

Нагадаємо, Суд ЄС покарав Угорщину за ігнорування міграційної політики

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Буде боляче Лукашенку": МЗС України відреагувало на заяву щодо запрошення бойовиків "ЛНР" до Білорусі "Буде боляче Лукашенку": МЗС України відреагувало на заяву щодо запрошення бойовиків "ЛНР" до Білорусі
Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що своїми діями самопроголошений президент Олександр Лукашенко підштовхує Україну до того, щоб вона реагувала на його дії. Проте у такій ситуації Україна "діятиме зважено".
ICAO підготувала звіт про примусову посадку в Мінську літака Ryanair із Протасевичем ICAO підготувала звіт про примусову посадку в Мінську літака Ryanair із Протасевичем
23 травня літак ірландської авіакомпанії Ryanair, який летів з Афін до Вільнюса, екстрено здійснив посадку в мінському аеропорту через повідомлення про мінування. Цим рейсом летів колишній головний редактор Telegram-каналу Nexta Роман Протасевич, під час перевірки документів в аеропорту його затримали.
Монастирський заявив, що Україна готується до ескалації на кордоні з Білоруссю Монастирський заявив, що Україна готується до ескалації на кордоні з Білоруссю
За словами Дениса Монастирського, Україна зацікавлена в розширенні співробітництва з ЄС для спільного протистояння загрозам гібридного характеру.
Loading...
Load next