Токаєв прокоментував напад на казахського журналіста у Києві

Токаєв прокоментував напад на казахського журналіста у Києві

Президент Казахстану Касим-Жомарт Токаєв заявив, що його країна готова долучитися до розслідування нападу на казахського журналіста Айдоса Садикова у Києві.

Про це повідомляє Tengrinews.

Токаєв доручив направити офіційні запити Україні з приводу інциденту із Садиковим. Він також наголосив, що державні органи Казахстану готові долучитися до проведення розслідування цієї справи.

Усі колізії, розбіжності у нашому суспільстві слід розв’язувати винятково у правовому полі, на основі чинного законодавства, відповідно до основних міжнародних норм, – заявив Токаєв.

Нагадаємо, США схвалили продаж зброї Тайваню на $360 мільйонів

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Ексголову поліції Києва призначили заступником Кличка Ексголову поліції Києва призначили заступником Кличка
"За" призначення Крищенка проголосував 91 депутат Київської міськради. На посаді заступника голови КМДА він відповідатиме за питання муніципальної безпеки, цивільного захисту, надзвичайних ситуацій, територіальної оборони та взаємодії з правоохоронними органами.
Понад 7,5 млн грн розікрали  на закупівлях ліків для онкохворих Понад 7,5 млн грн розікрали на закупівлях ліків для онкохворих
У Києві повідомлено про підозру посадовцю Департаменту охорони здоров’я КМДА. Він закупляв ліки для онкохворих за завищеними цінами.
Напад на авто Шефіра: помічника Зеленського після обстрілу охороняє СБУ (відео) Напад на авто Шефіра: помічника Зеленського після обстрілу охороняє СБУ (відео)
Столичні правоохоронці на Київщині прочісують понад 430 гектарів лісу, поблизу якого було обстріляно автомобіль Сергія Шефіра. Жодного підозрюваного поки не затримано.
Loading...
Load next