Румунія придбає у Кореї самохідні гаубиці майже на мільярд доларів

Румунія придбає у Кореї самохідні гаубиці майже на мільярд доларів

Румунія у межах модернізації збройних сил планує придбати південнокорейські самохідні гаубиці K-9 за 920 мільйонів доларів.

Про це повідомив міністр оборони Румунії Анхель Тілвар на переговорах у Бухаресті з південнокорейським колегою Шин Вон Шиком, передає Yonhap.

Південна Корея стане оптимальним партнером для підтримання зусиль уряду Румунії з модернізації своєї армії, - сказав Шин.

Він висловив сподівання, що ця угода стане першою в широкому спектрі військової співпраці між країнами, включаючи спільне виробництво зброї, навчання та обміни персоналом.

Під час переговорів Шин і Тілвар домовилися про подальші кроки з розширення взаємодії у сферах військової освіти та підготовки, обміну інформацією та оборонних закупівель, а також науки та технологій.

Нагадаємо, Токаєв прокоментував напад на казахського журналіста у Києві

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Має бути швидкість та свобода дій": Варшава передасть Києву першу партію оборонної зброї наступного тижня "Має бути швидкість та свобода дій": Варшава передасть Києву першу партію оборонної зброї наступного тижня
Раніше Польща повідомила, що готова передати Україні боєприпаси, переносні зенітно-ракетні комплекси Grom та різні типи безпілотників.
Loading...
Load next