НАТО не прогнозує значних проривів російських військ в Україні - Столтенберг

НАТО не прогнозує значних проривів російських військ в Україні - Столтенберг

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що НАТО не очікує значних прорирів російських військ в Україні.

Про це повідомляє Tagesschau.

Цієї весни та влітку вони знову спробували розпочати наступ - але поки що досягли лише незначного успіху, ‒ сказав Столтенберг.

За його словами, НАТО не має жодних ознак або причин вважати, що Росія має можливості або сили для "серйозних проривів". Водночас на думку Альянсу, Росія продовжить посилювати тиск на Україну і завдавати авіаударів по Україні.

Але ми бачимо, що українці змогли утримати лінію фронту. Вони змогли й далі завдавати важких втрат російським окупантам - як уздовж лінії фронту, так і ударами вглибину російської території, ‒ додав Столтенберг.

Нагадаємо, Фінляндія змінить закон для конфіскації квартир у росіян

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
В НАТО вважають, що Україна зможе самостійно відбити військову атаку Росії В НАТО вважають, що Україна зможе самостійно відбити військову атаку Росії
В Північноатлантичному альянсі повідомили про те, що Україна готова протистояти російській агресії та може зробити це самостійно. Так, якщо вторгнення Російської Федерації почнеться наступного тижня, українські війська впораються самі.
Євродепутати вимагають надати Україні план дій щодо членства в НАТО Євродепутати вимагають надати Україні план дій щодо членства в НАТО
"Європейська народна партія" вимагає термінового зібрання в Європарламенті для обговорення ескалації російської агресії на кордоні з Україною.
Ексрадник Путіна повідомив, коли Росія може почати новий наступ на Україну Ексрадник Путіна повідомив, коли Росія може почати новий наступ на Україну
Андрій Ілларіонов, колишній радник російського президента Володимира Путіна попередив, що РФ вже після липня 2021 року може почати нове вторгнення до України. Однак цього разу вже з півдня.
Loading...
Load next