Вірменія візьме участь в саміті НАТО у Вашингтоні

Вірменія візьме участь в саміті НАТО у Вашингтоні

Вірменія підтвердила свою участь у саміті НАТО у Вашингтоні 9-11 липня.

Про це повідомила прессекретар МЗС Вірменії Ані Бадалян, передає Armenpress.

Вірменія отримала запрошення взяти участь у саміті НАТО у Вашингтоні у форматі партнерів, а також в інших заходах, присвячених 75-річчю Альянсу, і підтвердила свою участь, – заявила Бадалян.

Вона зазначила, що наразі інших домовленостей немає.

Саміт НАТО відбудеться 9 -11 липня у Вашингтоні. Головними питаннями на саміті буде затвердження надійної та передбачуваної фінансової допомоги для України, посилення оборонних можливостей Альянсу та поглиблення співпраці з союзниками з-за меж Альянсу в азійсько-тихоокеанському регіоні.

Нагадаємо, Дебати із Трампом: Байден не виходитиме з передвиборчої гонки

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Настав час скласти Україні дорожню карту для вступу до ЄС і НАТО: Кулеба Настав час скласти Україні дорожню карту для вступу до ЄС і НАТО: Кулеба
Україні потрібна чітка європейська та євроатлантична перспектива, заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба на форумі Re: Open Zakarpattia.
США не закриватимуть українське небо, тому що не хочуть ув’язуватись у війну — Псакі США не закриватимуть українське небо, тому що не хочуть ув’язуватись у війну — Псакі
Сполучені Штати не оголошуватимуть український повітряний простір безполітною зоною, оскільки це вимагатиме американської військової присутності та фактично зробить США стороною конфлікту, що може створити потенціал для війни між двома ядерними державами.
Loading...
Load next