Камала Гарріс: Ми й надалі будемо підтримувати Україну в боротьбі проти російської агресії

Камала Гарріс: Ми й надалі будемо підтримувати Україну в боротьбі проти російської агресії

Віцепрезидентка США Камала Гарріс у суботу з нагоди Дня Незалежності України заявила, що Сполучені Штати й надалі будуть підтримувати Україну в її боротьбі за свободу.

Про це вона написала у соцмережі Х.

Гарріс наголосила, що у День Незалежності України США єдині з українським народом, який мужньо захищає щодня незалежність, суверенітет і свободу.

Ми і надалі будемо підтримувати Україну в її боротьбі за свободу проти російської агресії, – йдеться у дописі віцепрезидентки.

Нагадаємо, Зеленський призначив головою Тернопільської ОВА В'ячеслава Негоду

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
США підтримує Україну й готові допомогти в разі військової агресії з боку Росії США підтримує Україну й готові допомогти в разі військової агресії з боку Росії
Америка заявила, що Росія використовує агресивний підхід у розв'язанні конфлікту на Донбасу й повинна негайно припинити свої наступальні дії.
У Держдепі США підтримують Україну У Держдепі США підтримують Україну
США занепокоєні стурбованість пересуванням російських військ біля кордонів України. Вашингтон звернувся до Москви за поясненнями.
США обіцяє підтримати Україну у випадку наступу РФ
Вчора відбулась телефонна розмова міноборони України з міноборони США. У випадку ескалації російської агресії США не залишать Україну наодинці.
Loading...
Load next