ЗМІ: наступ росіян на Курську область провалився

ЗМІ: наступ росіян на Курську область провалився

Російські військові планували здійснити великий наступ в Курській області. Однак він обернувся крахом.

Про це повідомляє Bild.

За даними видання, російський диктатор Володимир Путін у серпні зробив заяву, що до 1 жовтня російська армія має повністю повернути під свій контроль усю територію Курської області.

Проте російський контрнаступ затягнувся.

Лише 17 вересня танки ЗС РФ просунулися на південь від Кореневого. Незабаром у Кремлі заявили, що у російської армії є час уже до середини жовтня, щоб повернути під контроль Москви зайняті ЗСУ території, ‒ зазначають у виданні.

Однак і ця мета поки що здається ілюзорною.

Нагадаємо, У Фінляндії визначилися з місцем розміщення штабу сухопутних військ НАТО

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна
Президент України записав відеозвернення, яке було присвячене російській агресії. В ньому Володимир Зеленський запропонував президенту країни-агресорки Володимиру Путіну зустрітися "в будь-якій точці Донбасу, де йде війна".
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі
Російська Федерація відреагувала на запрошення українського президента щодо зустрічі з Путіним на Донбасі, де йде війна. Росія вважає, що ця зустріч не має ніякого сенсу.
Loading...
Load next