Перекрили ще одну частину вулиці Богдана Хмельницького у Львові

Перекрили ще одну частину вулиці Богдана Хмельницького у Львові
Ремонти у місті Лева тривають.Роботи на відрізку до 172 будинку триватимуть до 31 грудня.

Ремонти у місті Лева тривають.

Роботи на відрізку до 172 будинку триватимуть до 31 грудня. Про це повідомили в департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Об’їздити водіям доведеться сусідніми вулицями, згідно з тимчасовою схемою організації дорожнього руху.

Вздовж вулиці облаштують велодоріжки, а от на тротуарах встановлять велостійки; замінять комунікації, покриття дороги та тротуарів; облаштують бруковані місця для паркування та реорганізують рух на кількох складних ділянках дороги. Також планують зрізати близько 70 аварійних дерев, натомість висадять понад 1,5 тисячі кущів та інших зелених насаджень.

На час ремонту два автобусні маршрути змінили схеми руху. Зокрема, маршрут №20 до завершення ремонтних робіт курсуватиме за схемою: вул. Польова – вул. Пластова – вул. Ковельська – вул. Кукурудзяна – вул. Липинського – вул. Промислова – вул. Б. Хмельницького і далі за маршрутом. Натомість автобусний маршрут № 25 скоротили до АС-2.

Варто додати, що 15 липня завершили роботи на перехресті вулиць Хмельницького – Опришківської та відкрили його для проїзду транспорту.

Загалом вартість капітального ремонту вулиці вул. Хмельницького на ділянці від Опришківської до Липинського становить 175,4 млн гривень.

Нагадаємо, що у ЦНАПах Львова тепер можна зареєструвати транспорт. Такі новації діють наразі лише у двох офісах Центрів надання адміністративних послуг: на вулиці Костя Левицького, 67 та на проспекті Червоної Калини, 72А.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
У Львові сьогодні презентують фільм про благодійну спільноту, яка допомагає безпритульним
Люди тут переоцінюють своє життя, працюють на спільне благо та зароблять кошти на утримання тимчасового житла."Спільнота – це не притулок, а місце, де людина почувається як вдома і бере на себе част
Loading...
Load next