Єгипет змінив правила в’їзду для туристів

Єгипет змінив правила в’їзду для туристів
А тим часом влада Єгипту відкоректувала правила в'їзду в країну іноземців.

А тим часом влада Єгипту відкоректувала правила в'їзду в країну іноземців.

Від вчора, 8 серпня, держава вимагає від туристівнадати довідку про негативний результат ПЛР-тесту на коронавірус, зроблений не раніше ніж за 72 години до в'їзду. Рішення напередодні підписав прем'єр-міністр Мустафа Мадбул.

Поширюється воно і на громадян України.

Нове правило застосовуватимуть до всіх мандрівників, які прибувають морським, повітряним або наземним транспортом.

Разом з тим обмеження не поширюється на іноземців, які прибувають в туристичні зони, а саме Шарм-ель-Шейх, Хургаду, Табу, Марса-Алам і Мерса-Матрух.

У разі, якщо туристи вирішать виїхати за межі цих курортів, їм не дозволять це зробити без наявності негативних ПЛР-тестів.

Варто зазначити, наприкінці липня стало відомо, що Арабська Республіка Єгипет буде за власні гроші лікувати туристів, якщо вони захворіють на коронавірус під час відпочинку.

До речі, за весь час пандемії в країні виявили коронавірус у 95 тисяч осіб, з них одужало майже 49 тисяч, а померло - 4 тисячі людей.

Нагадаємо, що вчені дали невтішний прогноз щодо COVID-19 на серпень. За їхніми розрахунками, на кінець серпня кількість інфікованих в країні досягне рівня 110-115 тисяч. 

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
"Наші хлопці — герої!": вболівальники зустріли збірну України, яка повернулася додому (відео) "Наші хлопці — герої!": вболівальники зустріли збірну України, яка повернулася додому (відео)
Національна команда з футболу повернулася в Україну з чемпіонату Євро-2020. Наших хлопців зустрічали українські фанати в аеропорту "Бориспіль".
POLITICO опублікувало супутникові знімки з технікою РФ біля кордонів України (фото) POLITICO опублікувало супутникові знімки з технікою РФ біля кордонів України (фото)
Американське видання POLITICO оприлюднило знімки, зроблені комерційним супутником у понеділок, на підтвердження попередньої публікації The Washington Post про стягування російських військ і техніки до кордонів України.
Loading...
Load next