Генконсульство Польщі у Львові на карантині

Генконсульство Польщі у Львові на карантині
Дипустанова тимчасово зупинила приймання громадян до п’ятниці, 14 серпня.

Дипустанова тимчасово зупинила приймання громадян до п’ятниці, 14 серпня.

Як повідомили на сайті консульства, через епідеміологічну ситуацію як у консульстві, так і у візових центрах тимчасово не прийматимуть візові анкети.

Також припиняють видавати Карти Поляка і приймати заяви на отримання чи продовження дії Карти. Працюватимуть хіба що з громадянами Польщі, що опинилися у складній та неочікуваній ситуації, яка вимагає невідкладного втручання консула.

Наразі планується, що видачу документів, поданих до консульства, відновлять 17 серпня.

Додамо, що 4 добу поспіль в Україні фіксують рекордні показники захворюваності. На тлі цього президент держави Володимир Зеленський зазначив про другу хвилю епідемії та дав низку доручень, щоби протистояти їй.

За останні 24 години в Україні нових 1008 хворих на COVID-19, з них 387 - одужали, а 25 - померли. Загалом за весь час пандемії 81957 захворювань, 44359 побороли недугу, 1922 - летальних випадків.

Нагадаємо, що Львівська мерія закликає львів’ян дотримуватись карантинних обмежень. Враховуючи ситуацію з поширенням COVID-19 у Львові, міська рада звертається до містян, установ, а також закладів, що працюють в умовах карантину, з проханням неухильно дотримуватись усіх норм.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Велофрістайлери з усієї України з'їхалися до Львова
У Горіховому гаю відбувався всеукраїнський фестиваль Вest trick freestyle jam. Організатор фестивалю Юрій Староста розказав: "Ми проводимо такий захід щороку, але в таких масштабах і з такою підтрим
Loading...
Load next