У Львові у дворику Ратуші організували антикварний ярмарок

У Львові у дворику Ратуші організували антикварний ярмарок
Блошиний ринок мав благочинний підтекст: усі, хто купували антикварні речі, долучалися до допомоги Юрію Рудзінському, який бореться з лейкемією.

Блошиний ринок мав благочинний підтекст: усі, хто купували антикварні речі, долучалися до допомоги Юрію Рудзінському, який бореться з лейкемією.

Аксесуари на будь-який смак, елементи декору, побутові цікавинки та ще багато всячини – львівський блошиний ринок повернувся після карантинної перерви.  Колекціонери та збирачі унікальних знахідок переглянули свої шафи, домашні колекції та виставили на продаж антикварні речі. «Tlum&Kram» - унікальний захід, який збирає поціновувачів вінтажу.

Учасниця ярмарку Анастасія Афоніна розповіла: "Я люблю такі блошині ринки. Це дуже цікаво брати участь, а також просто походити та подивитися. Я взагалі «плюшкін», маю багато речей, з радістю циркулюю їх у світі, тому для мене це дуже класна подія".

"Ці всі вінтажні речі куплені за кордоном в антикварних магазинах. А загалом гарна подія й атмосфера для того, щоб зустрітися з іншими людьми та обмінятися інформацією", - додав учасник Сергій Безкоровайний.

Карантинні реалії дещо змінили формат проведення заходу. Замість трамвайного депо продаж ексклюзивних речей організували просто неба у дворику ратуші, зменшили дещо і сам ярмарок. Цього разу було менше одягу, а більше сувенірних дрібничок.

Окрім цього, співзасновниця львівського «Tlum&Kram» Дарія Бурко пояснила: "Подія сьогодні дещо в меншому форматі. Ми вирішили не робити гаражний розпродаж, бо, зазвичай, в нас продають львів’яни, які приносять з дому свої речі, які їм вже не служать. Але також в нас завжди є антикварники, тому сьогодні ми вирішили запросити, власне, їх, щоб мінімізувати інтеракцію".

Має цей ярмарок і благочинний підтекст. Адже будь-яка придбана на блошиному ринку річ має свій вклад на лікування Юрій Рудзінського, який бореться з лейкемією.

"Усіх наших учасників, які продають свій крам, ми просимо 10% від того, що вони вторгували, аби віддати на благодійність. А також усі гості, які приходять, в нас на рецепції є ваза, де кожен може почитати, для кого це. Через ці внески учасників і відвідувачів нам вдавалось зібрати від 14 до 35 тисяч гривень за одну подію", - запевнила співзасновниця ярмарку Катерина Ковалюк.

Наступний Tlum&Kram запланували на 29 серпня. Цього разу відбудеться ярмарок у Парку культури. Організатори розширять зону одягу та облаштують приміряльні з урахуванням соціальної дистанції.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Loading...
Load next