Вулиці Б. Хмельницького у Львові ремонтують із випередженням графіку

Вулиці Б. Хмельницького у Львові ремонтують із випередженням графіку
З випередженням графіку: на ділянці від Промислової до Механічної вже завершили всі інженерні роботи.Із випередженням графіку: ремонт відрізку від вулиці Промислової до вулиці Механічної вже добігає

З випередженням графіку: на ділянці від Промислової до Механічної вже завершили всі інженерні роботи.

Із випередженням графіку: ремонт відрізку від вулиці Промислової до вулиці Механічної вже добігає кінця. Тут поміняли колектор, водогін, газову трубу та кабелі живлення. Роботи мали завершитися наприкінці вересня, та за умови сприятливих погодних умов, дорожники обіцяють відновити рух транспорту швидше.

Міський голова Львова Андрій Садовий розповів: "На першу декаду вересня маємо зробити максимум. Дійти вже асфальтним покриттям фактично до базару – це вулиця Новознесенська – Механічна. В принципі, з землі ми вже вийшли, інженерія повністю змінена, зараз роблять хідники та асфальтування".

Зміни на ділянці стосуватимуться не лише покриття. Підвищиться і безпека дорожнього руху, влаштують автомобільні стоянки та створять комфортні умови для руху пішоходів та людей з обмеженими фізичними можливостями.

Окрім цього, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури львівської міськради Андрій Білий пояснив: "Тут буде більш продуманий простір: паркомісця, озеленення".

Наступною для проїзду закриють ділянку до залізничного переїзду на вулиці Богдана Хмельницького. Роботи планують розпочати через два тижні.

"Там вже будемо дивитися, тому що, можливо, будуть вологі ґрунти, які нас сповільнять. Це може потребувати додаткових зусиль, щоб змінити колектор. Будемо бачити!" - він додав.

Нагадаємо, першу ділянку на Богдана Хмельницького розпочали ремонтувати у травні. Загальна вартість проєкту складає близько 175,5 мільйонів гривень. А повністю завершити реконструкцію вулиці планують до кінця наступного року.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
«Суд у смартфоні»: в Україні презентували додаток «єСуд» - в чому його користь «Суд у смартфоні»: в Україні презентували додаток «єСуд» - в чому його користь
У Державній судовій адміністрації України 28 вересня презентували мобільний застосунок «єСуд». Він має зробити доступ до «Електронного суду» через мобільні пристрої та смартфони зручнішим.
Головні міста-жертви карантину у Львівській області
За даними обласної адміністрації, найбільше через пандемію коронавірусу на Львівщині постраждали Моршин і Трускавець, Грабовецька та Заболотцівська ОТГ.
Loading...
Load next