У Львові стартували зйомки пригодницького трилеру «Егрегор»

У Львові стартували зйомки пригодницького трилеру «Егрегор»
Трейлер до фільму можна переглянути на YouTube.Місто Лева знову можна буде побачити на великих екранах."Це свідчить про те, що Львів набуває ще більше інтересу через кіновиробників і все ч

Трейлер до фільму можна переглянути на YouTube.

Місто Лева знову можна буде побачити на великих екранах.

"Це свідчить про те, що Львів набуває ще більше інтересу через кіновиробників і все частіше стає дійовою особою у фільмах. Дуже тішимось, що зараз (з 6 по 18 вересня) тривають зйомки українського кіно. Наперед перепрошуємо у львів'ян за тимчасові незручності, але це робиться для підняття іміджу нашого міста", — зазначила Наталія Бунда, директорка департаменту розвитку ЛМР.

Стрічка розповідатиме про Нью-Йоркського детектива, який отримує дивного листа з авіаквитком і прихованим посланням від свого університетського професора-українця.

Далі головний герой дізнається про нібито самогубство свого українського науковця і те, що за донькою професора - ведеться полювання. Щоб з’ясувати ситуацію хлопець виїжджає до України.

Зазначимо, що до зйомок залучать польських та американських акторів. Деякі сцени зніматимуть як у столиці, так і в сусідній Польщі, а ще у Нью-Йорку.

"Оскільки зйомки фільму будуть проводитись переважно на тих вулицях, де не курсує громадський транспорт, тому ніяких змін в русі автобусів чи електротранспорту не буде. На тих вулицях, де в нас курсує транспорт, ми будемо робити ситуативне перекриття руху (на час зйомок кадру, тобто на декілька хвилин). Єдине будемо просити мешканців забирати припарковані автомобілі з цих вулиць", — сказав Ігор Собенко, заступник начальника управління транспорту ЛМР.

За словами генерального продюсера «Солар Медіа Інтертеймент», 13 вересня буде зніматися одна з ключових сцен на площі Ринок, збоку балкону міського голови, тож запрошують усіх перехожих долучитися до зйомок.

Нагадаємо, що політична криза, на думку представників всеукраїнського об’єднання «Батьківщина», спостерігається в Україні й, зокрема, у Львові. Серед основних вимог до кандидатів, на думку представників ВО «Батьківщина», це – правильно сформувати бюджет і розробити стратегію його ефективного використання.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Вступна кампанія 2021: реєстрація електронних кабінетів для українських абітурієнтів триває (відео) Вступна кампанія 2021: реєстрація електронних кабінетів для українських абітурієнтів триває (відео)
На державну форму навчання абітурієнти зможуть подати 5 заяв, вказавши пріоритетність, на комерційну – 30 заяв.
П'яний росіянин зняв український прапор з ТРЦ у Вінниці - проти нього відкрили кримінальну справу П'яний росіянин зняв український прапор з ТРЦ у Вінниці - проти нього відкрили кримінальну справу
Зловмисник пояснив, що на Вінниччину приїхав провідати родичів, а такі дії вчинив через спір зі знайомим.
Loading...
Load next