Святкування Дня захисника України у Львові почнеться і буде тривати тиждень

Святкування Дня захисника України у Львові почнеться і буде тривати тиждень
Головні акценти заходів – просвітництво та подяка воїнам. Залучатимуть до урочистостей усі райони Львова.

Головні акценти заходів – просвітництво та подяка воїнам. Залучатимуть до урочистостей усі райони Львова. Та основні події відбудуться 14 жовтня.

"Ми започатковуємо традицію, що будемо піднімати урочисто на Сихові 14 жовтня державний прапор. Це буде відбуватися власне в 12:30. Також з присутністю військового оркестру", - зазначив заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

За його словами, це буде один з найвищих прапорів, який є сьогодні у Львові.

Підприємці та ветерани об’єднаються на форумі, де розкажуть як реалізували себе уже після повернення із зони АТО.

"Ми запросили учасників бойових дій, які є успішними бізнесменами. Які почали свій бізнес. Також запросили ще ветеранів, які розкажуть як можна себе реалізувати і як можна, наприклад, перебороти якісь свої страхи і розпочати життя в мирному середовищі", - заявила голова львівського осередку ГО «Гідність нації» Елеонора Стефанишин.

Окрім того, з 10 по 17 жовтня у львівських закладах, магазинах та установах діятимуть спеціальні акційні пропозиції для учасників бойових дій, їхніх сімей і дружин, а також дітей загиблих. Станом на сьогодні їх уже близько 40. Перелік можна побачити на карті за посиланням на сайті мерії.

Управління соціального захисту ЛМР виплатить одноразову матеріальну допомогу до Дня захисника України на загальну суму понад 600 тисяч грн. Цю допомогу отримають люди з інвалідністю внаслідок війни (понад 500 осіб). Також одноразову матеріальну допомогу до свята Покрови отримають ветерани, вдови ветеранів та вдови політв'язнів на загальну суму близько 85 тисяч грн. Цю допомогу отримають більше як 80 осіб.

Нагадаємо, що у Львові з’явився онлайн-сервіс, куди можна повідомити про дітей, що живуть у скрутному становищі. У Львові на базі “Служби у справах дітей” запрацював онлайн-сервіс, куди небайдужі можуть повідомити про дітей, що живуть у складних життєвих обставинах.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Назвали "шпигункою": окупанти показали затриману на Донбасі вчительку Наталію Шило, яка їхала провідати матір Назвали "шпигункою": окупанти показали затриману на Донбасі вчительку Наталію Шило, яка їхала провідати матір
У сюжеті не уточнили, що утримують жінку під вартою з літа 2021 року.
П'ять гравців збірної України подорожчали після Євро-2020 П'ять гравців збірної України подорожчали після Євро-2020
Найдорожчим українським гравцем залишається півзахисник Руслан Малиновський, ціна якого не змінилася після Євро-2020 та становить 30 мільйонів євро.
Loading...
Load next