Де львів'яни планують відпочивати на зимових канікулах?

Де львів'яни планують відпочивати на зимових канікулах?
Попереду новорічно-різдвяний вікенд, і поки курорти готуються приймати відвідувачів, соціологи простежили, що навіть влітку не всі мешканці Львівщини знайшли час на відпочинок, передає ПравдаТУТ Льв

Попереду новорічно-різдвяний вікенд, і поки курорти готуються приймати відвідувачів, соціологи простежили, що навіть влітку не всі мешканці Львівщини знайшли час на відпочинок, передає ПравдаТУТ Львів.

38% львів’ян зазначили, що мали відпустку цього року, 46% з них провели її у подорожах. Найпопулярніші напрямки маршрутів - Західна Україна, а саме Закарпаття, Карпати.

Карантин хоч і вдарив по туристичній галузі, але й посприяв розвитку локального туризму.

Керівник турагенції Ігор Губіліт розповів у коментарі журналістці ПравдаТУТ Львів, що у перші місяці адаптивного карантину, коли навіть залізниця була під забороною, самі мешканці Західної України із цікавістю почали досліджували свій регіон.

"В Жовківському, Миколаївському та Сколівському районах є змога покататися на гірськолижних курортах", - каже заступник начальника управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації Тарас Лозинський.

Також цього року на території Львівщини провели ознакування по Сколівському районі, а також у Славську лижний маршрут на гору Ільза.

"Просимо наполегливо туристів здійснювати реєстрацію в ДСНС", - додав заступник начальника управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації.

https://www.youtube.com/watch?v=7r4S9cWMqic

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Б’є – значить (не) любить: в Україні зростає кількість випадків домашнього насильства Б’є – значить (не) любить: в Україні зростає кількість випадків домашнього насильства
У 2020 звернень від громадян було на майже 60% більше, ніж у 2019.
Куди піти на зимові свята у Львові?
Пандемія коронавірусу внесла свої корективи у новорічні розваги міста Лева, проте є багато варіантів де львів'янам і туристам провести час.У центрі уже встановили головну ялинку перед Оперою, будино
Loading...
Load next