Потужний ігровий ноутбук — квиток до світу захопливих вражень

Потужний ігровий ноутбук — квиток до світу захопливих вражень
Блискавичне реагування, яскрава реалістична картинка на екрані та тривимірне звучання дають можливість відчути себе справжнім учасником запеклих битв або показати максимальний результат на кіберспор

Блискавичне реагування, яскрава реалістична картинка на екрані та тривимірне звучання дають можливість відчути себе справжнім учасником запеклих битв або показати максимальний результат на кіберспортивних змаганнях. Ігровий ноутбук Lenovo не поступається в потужності геймерському ПК, натомість забезпечить чудову мобільність. Ці компактні пристрої з тривалим періодом автономної роботи легко використовувати вдома, на чемпіонатах чи в подорожах.

Реалістичні ігрові ефекти

Пристрої для геймерів обладнані яскравими дисплеями, оточеними вузькою рамкою. Технологія IPS відповідає за чіткість і контрастність зображення у Full HD-якості, висока частота оновлення забезпечить плавність відтворення динамічних сцен. З динаміків лептопів лунає чисте звучання, що ніби огортає гравця, а підтримка технології Sound Radar дасть можливість точно відчути напрямок звуку.

Потужність для різних завдань

В онлайн-каталозі офіційного магазину Lenovo в Україні можна вибрати пристрій із необхідною продуктивністю за кілька кліків мишею. Усі ігрові лептопи оснащено потужними процесорами та оперативною пам’яттю від 8 ГБ. За відтворення яскравої реалістичної графіки відповідають дискретні відеокарти з об’ємом відеопам’яті від 2 ГБ.

Для надскладних ігор категорії ААА чи роботи з вимогливим до ресурсів ПЗ варто обрати ноутбуки з лінійки Lenovo Legion. Ці лептопи оснащено повнорозмірними клавіатурами True Strike, що на 100% захищені від помилкових спрацьовувань і забезпечують м’який хід клавіш. Яскраве підсвічування допоможе створити відповідну атмосферу та дасть можливість комфортно грати, коли бракує зовнішнього освітлення. Система охолодження Cold Front не відволікатиме зайвим шумом навіть під час максимального навантаження.

Відмінну мобільність забезпечено

Ігровий ноутбук Lenovo легко «складе компанію» у відрядженнях, поїздках містом чи подорожах. Пристрої важать від 2,19 кг, а повністю заряджені батареї забезпечать до 14 годин використання в автономному режимі. Коли знадобиться поповнити запаси енергії акумулятора, технологія Rapid Charge Pro дасть можливість зробити це ультрашвидко. Лише за пів години можна підзарядити батарею від 0 до 50%.
З ігровими ноутбуками Lenovo легко отримати необхідну продуктивність і портативність для геймерів-початківців чи впевнених професіоналів.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Капітан збірної України Ярмоленко погодився змінити клуб Капітан збірної України Ярмоленко погодився змінити клуб
Український вінгер англійського клубу "Вест Хем" Андрій Ярмоленко погодився на перехід у турецький "Фенербахче", в якому йому обіцяють чималу зарплату.
Loading...
Load next