Сумщина повертається до "зеленого" графіку електропостачання

Сумщина повертається до "зеленого" графіку електропостачання

"Світло Сумщини" повідомляє, що в області скасовують графіки погодинних відключень та вводять нові, які діятимуть за принципом.

Від сьогодні, 28 грудня, з 00:00 до 7:00 по місту Суми та області графіки погодинних відключень (ГПВ) будуть скасовані. Тобто стабілізаційні обмеження не діятимуть, — йдеться у повідомленні.

З 8-мої ранку область повернеться до графіка 4 через 2. Це означає, що 4 години світло буде і 2 — ні.

Інформацію підтвердив голова Сумської військової адміністрації Дмитро Живицький.

Нагадаємо, що в Україну повернули тіла 42 полеглих захисників.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

 

Читайте також
У Росії палає: цього разу через протитранспортні загородження на кордоні з Росією (відео) У Росії палає: цього разу через протитранспортні загородження на кордоні з Росією (відео)
На кордоні з Росією, в першу чергу, будують протитранспортні загородження. Держприкордонслужба продовжує системну роботу з посилення інженерного облаштування.
На Сумщині прикордонники зводять нове загородження від Росії (відео) На Сумщині прикордонники зводять нове загородження від Росії (відео)
На Сумщині на кордоні з Росією, в першу чергу, будують протитранспортні загородження. Держприкордонслужба продовжує системну роботу з посилення інженерного облаштування.
Оголошено штормове попередження: в Україні через негоду без світла залишились 75 населених пунктів Оголошено штормове попередження: в Україні через негоду без світла залишились 75 населених пунктів
Внаслідок негоди без електроенергії залишилися 75 населених пунктів в чотирьох областях України.
Loading...
Load next