"Шахтар" на виїзді без проблем переміг "Ворсклу"

"Шахтар"  на виїзді без проблем переміг "Ворсклу"
У матчі який відбувся 4 квітня, "Шахтар" на виїзді з легкістю переміг "Ворсклу". Рахунок під кінець матчу становив 2:0, на користь "Шахтаря".

Донецький «Шахтар» обіграв полтавську «Ворсклу» в матчі 20 туру чемпіонату України з футболу з рахунком 0:2. Обидва голи забив український футболіст бразильського походження, Жуніора Мораеса. Повідомляє РБК-Україна.

На 41-й хвилині, Алан Патрік кинув м'яч у вільну зону на Жуніора Мораєса, який і забив перший голос - 0:1. Також, на фінальному етапі Патрік знову віддав у м'яча на Мораєса, а бразилоукраїнець футболіст не розгубився та знову забив черговий гол, рахунок після якого становив 0:2.

Зазначимо, що після перемоги "Шахтар" вже має 42 очка і відстає від київського "Динамо" лише на чотири залікові пункти. Більше команди голів в матчі не забивали.

Однак, кияни мають ще матч у запасі - сьогодні о 19:30 зіграють на виїзді з "Олександрією". А ось "Ворскла" пропустила на четверте місце "Десну", яка вчора обіграла "Олімпік" - 2:0.

Читайте також
"Нехай Петрович, нормально": журналістка переплутала ім'я тренера збірної України (відео) "Нехай Петрович, нормально": журналістка переплутала ім'я тренера збірної України (відео)
Наставник "жовто-синіх" пояснив, чому напередодні поєдинку проти чеської команди відпустив шістьох футболістів із "Шахтаря" і "Динамо".
Жиру: були приголомшені пропущеним м'ячем від України Жиру: були приголомшені пропущеним м'ячем від України
24 березня збірна України провела матч кваліфікації чемпіонату світу-2022 проти Франції.
Збірна України в товариському матчі зіграла внічию із Бахрейном - рахунок 1:1 Збірна України в товариському матчі зіграла внічию із Бахрейном - рахунок 1:1
Збірна України з футболу внічию зіграла свій перший товариський поєдинок у межах підготовки до чемпіонату Європи - Євро-2020.
Loading...
Load next