Нові тести для майбутніх водіїв (Відео)

Нові тести для майбутніх водіїв (Відео)
З 2 тис запитань – змінили 200. Містять вони в основному низку дорожніх ситуацій, з якими часто зіштовхуються водії.

Відтепер теоретичні іспити у центрах МВС складатимуть по-новому. Так, з 2000 запитань – 200 змінили. Містять вони в основному низку дорожніх ситуацій, з якими часто зіштовхуються водії.

" Правила змінилися для пішоходів. Вони повинні знаходитися у світло відбивних елементах в темну пору доби. На смугах маршрутних транспортних засобів дозволяється рух таксі і велосипедистам ", - зазначає автоінструктор, Володимир Ситник.

Над оновленими тестами працювали близько року. Додавали або усували питання відповідно до змін правил дорожнього руху або ж за пропозиціями громадян.

" На сайті Головного сервісного центру функціонував електронний сервіс бази екзаменаційних питань. Протягом 5 місяців до нас надходила велика кількість пропозицій. З них виділили близько 90, які були враховані при цих змінах в екзаменаційних білетах ", - розповів речник регіонального сервісного центру МВС Львівщини, Денис Пилат.

Час та кількість самих завдань не змінилися. Як і раніше, майбутній водій матиме 20 хвилин на виконання 20 тестів та право допустити 2 помилки. Так, Оксана стала сьогодні однією з перших , хто склав вже оновлений іспит . Каже: натрапила на нові запитання, та це не стало для неї перешкодою.

" Звичайно, що попадалися. Легенькі взагалі запитання були. Те, що вчили і чули ", - зізналась майбутня водійка.

У сервісному центрі МВС зазначають, що, оскільки зміни торкнулися лише 10 % запитань, то шанси натрапити саме на них – невеликі.

Додамо, що повний перелік оновлених запитань з’явиться на сайті головного сервісного центру МВС вже до кінця цього тижня, тож усі охочі зможуть ознайомитися з ними, аби успішно скласти тестування. 

 

Читайте також
Молдова на рік перекриє трасу, яка з'єднує Україну з Румунією Молдова на рік перекриє трасу, яка з'єднує Україну з Румунією
Перекриють рух на магістралі M1, який починається від кордону з Румунією, і перетинає Леуш, Кишинів, Дубоссари, і закінчується на кордоні з Україною.
В Україні запрацюють нові камери автофіксації порушень ПДР В Україні запрацюють нові камери автофіксації порушень ПДР
За рік функціонування системи кількість зафіксованих подій з ознаками правопорушення знизилася майже в 10 разів.
"Закінчились бланки": в Україні найближчими днями не видаватимуть водійські права "Закінчились бланки": в Україні найближчими днями не видаватимуть водійські права
У головному сервісному центрі Міністерства внутрішніх справ попередили, що в Україні можливі перебої із видачею посвідчень водія.
Loading...
Load next