"Даних про кастет немає": слідство перевіряє інформацію щодо вбивства В'ячеслава Чорновола (відео)

"Даних про кастет немає": слідство перевіряє інформацію щодо вбивства В'ячеслава Чорновола (відео)
Раніше ексзаступник генпрокурора Микола Голомша, розповів, що В'ячеслава Чорновола було вбито чотирма ударами кастета у потиличну ділянку голови і таким самим кастетом було добито водія. Цим самим він спростував версію щодо загибелі дисидента під час ДТП.

Лідер Народного руху України та дисидент В’ячеслав Чорновіл загинув не внаслідок ДТП, а його вбили. Зокрема, Офіс генпрокурора наголосили, що версія скоєння умисного вбивства народного депутата лідера "Народного руху" В’ячеслава Чорновола перевіряється слідством, повідомляє "Українська правда".

У відомстві заявили, що під час слідства смерті Чорновола було проведено значний обсяг розшукових дій, у тому числі низку судових експертиз. Так, в матеріалах, наданих для експертизи, немає даних про "удари кастетом". На відповідні висновки Офіс генпрокурора посилається на результати комплексної експертизи, яка тривала майже 2 роки.

Згідно висновку комплексної комісійної судово-медичної, транспортно-трасологічної та автотехнічної експертизи від 29 жовтня 2018 встановлено, що ушкодження, які було виявлено при судово-медичній експертизі тіла В’ячеслава Чорновола та в ході експертизи решток його ексгумованого тіла, є такими, що сформувалися внаслідок травмування особи, що перебувала у салоні транспортного засобу при зіткненні автомобіля з перешкодою, - наголосили в Офісі генпрокурора.

Зокрема, в матеріалах експертизи, переконують у відомстві, немає інформації про ушкодження, які мали б ознаки ударної дії тупого предмету з обмеженою травмуючою поверхнею, в тому числі "кастета".

Нагадаємо, що колишній заступник генерального прокурора України Микола Голомша повідомив, що смерть лідера Народного руху України та дисидента В’ячеслава Чорновола була не випадковою дорожньо-транспортною пригодою, а вбивством. Він оприлюднив нові деталі трагедії та розповів, що Чорновіл був убитий чотирма ударами кастета. 

Відео "4 канал".

Зазначимо, що В’ячеслав Чорновіл – український політичний діяч, дисидент, журналіст, який у 2000 році був удостоєний звання Герой України. У 1999 році він трагічно загинув. За офіційною версією, В’ячеслав Чорновіл загинув внаслідок ДТП, коли 25 березня 1999 року його автомобіль врізався в "КамАЗ" із причепом. 

Читайте також
Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео) Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео)
Внаслідок зіткнення двох автівок у Рівненській області на трасі "Київ-Чоп" загнуло дві людини, ще двоє постраждали. Їх госпіталізували до лікарні.
Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео) Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео)
У Запорізькій області внаслідок зіткнення автомобіля та маршрутки загинула жінка, ще шестеро людей постраждали. За результатами медичної експертизи, водій який є винуватцем ДТП знаходився в стані алкогольного сп’яніння.
Вбив свою дружину: на Львівщині водій під дією наркотичних засобів скоїв смертельну ДТП Вбив свою дружину: на Львівщині водій під дією наркотичних засобів скоїв смертельну ДТП
Водій під дією наркотиків на швидкості в'їхав у дерево, внаслідок чого його 32-річна дружина від отриманих травм померла на місці події. Смертельна аварія трапилась у селі Лагодів, що у Перемишлянському районі Львівської області.
Loading...
Load next