"Закінчились бланки": в Україні найближчими днями не видаватимуть водійські права

"Закінчились бланки": в Україні найближчими днями не видаватимуть водійські права
У головному сервісному центрі Міністерства внутрішніх справ попередили, що в Україні можливі перебої із видачею посвідчень водія.

Найближчими днями в Україні не видаватимуть водійські права, а також документи про реєстрацію транспорту. Про це йдеться на сайті Головного сервісного центру Міністерства внутрішніх справ.

У зв’язку з перебоями у постачанні бланкової продукції можливе тимчасове припинення надання адміністративних послуг із реєстрації/перереєстрації транспортних засобів та видачі посвідчення водія, – зазначається у повідомленні.

За інформацією державного підприємства "Поліграфічний комбінат "Україна", роботи по  виготовленню бланків відновляться за 2 дні. Таким чином видача водійських прав буде можлива лише за умови постачання нових бланків.

Про поновлення надання послуг у сервісних центрах обіцяють повідомити додатково.

Зазначимо, що в Україні замовити водійські права можна також через мобільний додаток "Дія". Отримати замовлене онлайн посвідчення водія можна буде без черги у сервісному центрі МВС.

Читайте також
Особливі водійські посвідчення: в Україні запрацювали нові європейські правила (відео) Особливі водійські посвідчення: в Україні запрацювали нові європейські правила (відео)
Якщо у правах є відмітка "78", то можна керувати лише коробкою "автомат". Якщо такої немає - можна сідати і за "механіку", і за "автомат".
Нові тести для майбутніх водіїв (Відео) Нові тести для майбутніх водіїв (Відео)
З 2 тис запитань – змінили 200. Містять вони в основному низку дорожніх ситуацій, з якими часто зіштовхуються водії.
В Україні запрацюють нові камери автофіксації порушень ПДР В Україні запрацюють нові камери автофіксації порушень ПДР
За рік функціонування системи кількість зафіксованих подій з ознаками правопорушення знизилася майже в 10 разів.
Loading...
Load next