Україна вимагає справедливості: громадянин Франції позбавив життя двох дівчат і втік

Україна вимагає справедливості: громадянин Франції позбавив життя двох дівчат і втік
Україна вимагатиме, аби Франція видала для суду свого громадянина Рашида Амані, який є винуватцем ДТП на Львівщині. Внаслідок тогорічної ДТП під Бродами загинуло двоє неповнолітніх дівчаток.

Трагедія трапилась, 27 липня минулого року, близько 14:00, коли водій автомобіля "Лексус RХ350", громадянин Франції Рашид Амані, 1972 року народження, обганяючи інше авто, виїхав на зустрічну смугу, де і зіткнувся з автомобілем "Рено". Внаслідок аварії автомобіль француза розірвало навпіл, однак йому вдалось вижити.

Проте, двоє дівчаток, померли внаслідок отриманих травм. Це були дочки Наталі Тройнюковой, 16-річна Майя і 13-річна Юлія загинули в цій страшній автокатастрофі.

           Рашид Амані

Винуватцю ДТП тоді евакуювали медичним літаком до Франції. Після одужання він змінив всі телефони і наразі намагається уникнути кримінальної відповідальності за те, що позбавив життя двох неповнолітніх дітей.

Однак, Україна повинна захищати своїх громадян, незалежно від того, в якій країні знаходяться злочинці, які завдали шкоди життю і здоров'ю українців. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook, Антон Геращенко. 

" Рашиду Амані пред'явлено підозру. Генеральна прокуратура вимагатиме видачі Рашида Амані для суду в Україні. Якщо Франція відмовиться видавати свого громадянина для суду, ми будемо вимагати суду над Рашидом Амані у Франції. І в Україні і у Франції за ненавмисне вбивство в результаті ДТП закон передбачає до 10 років позбавлення волі з відшкодуванням всього морального і матеріального збитку ", - зазначив Геращенко у дописі.

Зокрема, Геращенко зауважив, що повернути матері загиблих дітей, Наталії Тройнюковій,  ніхто не зможе, але “Україна і державна влада просто зобов’язані добитися справедливості і засудження для Рашида Амані, що позбавив життя двох дітей і боягузливо втік до Франції”.
 

Читайте також
"Даних про кастет немає": слідство перевіряє інформацію щодо вбивства В'ячеслава Чорновола (відео) "Даних про кастет немає": слідство перевіряє інформацію щодо вбивства В'ячеслава Чорновола (відео)
Раніше ексзаступник генпрокурора Микола Голомша, розповів, що В'ячеслава Чорновола було вбито чотирма ударами кастета у потиличну ділянку голови і таким самим кастетом було добито водія. Цим самим він спростував версію щодо загибелі дисидента під час ДТП.
Жахливі наслідки ДТП: що може трапитись якщо не користуватись паском безпеки (відео) Жахливі наслідки ДТП: що може трапитись якщо не користуватись паском безпеки (відео)
Патрульні за допомогою манекена показали, якими можуть бути наслідки ДТП для водія та пасажира, якщо вони не користуються пасками безпеки.
"Збережи їй життя": у Харкові волонтери зняли ролик про порушення правил дорожнього руху "Збережи їй життя": у Харкові волонтери зняли ролик про порушення правил дорожнього руху
За інформацією прокуратури, 2021 року в Харківській області зросла кількість ДТП із загиблими та травмованими дітьми.
Loading...
Load next