Чи дозволять на на Пасху віруючим відвідати церкву

Чи дозволять на на Пасху віруючим відвідати церкву
У Православній церкві сподіваються, що християнам дозволять прийти на богослужіння. Проте, це точно відбуватиметься за умови дотримання карантинних правил.

У Православній церкві України висловили сподівання, що вірянам дозволять відвідувати богослужіння у церквах на Великдень, передає 24 канал.

Про це розповів митрополит Антоній з Православної церкви України.

Проте, відвідання церкви можуть дозволити за умов дотримання соціальної дистанції та перебування людей у масках.

Також, за словами митрополита, якщо біля храму є територія – українці можуть слухати службу на вулиці задля більшої безпеки.

У ПЦУ запевняють: святкування Великодня у храмі – найголовніша їхня надія.

Щоб у людей була можливість прийти в храм і саме в храмі почути найголовніші слова "Христос Воскрес – Воістину Воскрес", – зауважив митрополит Антоній.

Він наголосив, що для того, аби це сталося – необхідно дотримуватися карантинних заходів.
 

Читайте також
На час великодніх свят в Україні не планують посилювати карантин На час великодніх свят в Україні не планують посилювати карантин
У МОЗ заявили, що на Великдень в Україні не посилюватимуть карантин. Однак надзвичайно важливо, щоб святкування відбулися з дотриманням усіх правил безпеки.
Благодатний вогонь: чи отримає його цього року Україна Благодатний вогонь: чи отримає його цього року Україна
Митрополит Київський і всієї України Епіфаній розповів, що цього року ПЦУ все ж таки отримає Благодатний вогонь. Святе світло доставлять в Україну за такою ж схемою, яка була у 2020 році.
Великдень під час пандемії: як відбуватиметься святкування (відео) Великдень під час пандемії: як відбуватиметься святкування (відео)
Великдень під час пандемії. Другий рік поспіль львів’яни будуть змушеними святкувати Воскресіння Христове в особливому режимі. Минулоріч віряни освячували кошики під наглядом правоохоронців.
Loading...
Load next