Львів та ще 5 українських областей невдовзі вийдуть з "червоної" карантинної зони

Львів та ще 5 українських областей невдовзі вийдуть з "червоної" карантинної зони
Головний санітарний лікар України, Віктор Ляшко повідомив, що вже зовсім скоро, а саме впродовж наступного тижня ще 6 українських областей "покинуть" червону зону.

Зокрема про ймовірне послаблення карантинних умов в декількох областях повідомив санлікар Віктор Ляшко на своїй сторінці у Facebook. 

"І ще трішки приємного. За нашими прогнозами впродовж наступного тижня будуть виходити з червоного рівня Львівська, місто Київ, Київська, Запорізька, Одеська та Полтавська області", - зазначив у дописі Ляшко.

Зазначимо також й те, що санітарний лікар повідомив, що столиця України - Київ вже з дня на день покине червону зону.

Нагадаємо, що карантин в Україні та режим надзвичайної ситуації можуть продовжити і після 30 червня. Зокрема у Кабміні зазначають, що все залежить лише від самих українців й того як громадяни дотримуються карантинних норм. 

Читайте також
Шість областей залишать "червону зону" карантину: у Кабміні назвали дату Шість областей залишать "червону зону" карантину: у Кабміні назвали дату
"Червона" зона скорочується до двох областей.
В Україні продовжили адаптивний карантин до 31 грудня В Україні продовжили адаптивний карантин до 31 грудня
Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій планує запровадити "жовтий" рівень епідемічної небезпеки по всій території країни з 00 годин 00 хвилин 22 вересня.
Ляшко заявив, що червону зону незабаром можуть покинути ще чотири області України Ляшко заявив, що червону зону незабаром можуть покинути ще чотири області України
У Міністерстві охорони здоров'я України анонсували вихід з "червоної" зони карантину ще чотирьох українських областей. Зокрема йдеться про Запорізьку, Полтавську, Хмельницьку та Чернігівську області.
Loading...
Load next