«Динамо» достроково стало чемпіоном України

«Динамо» достроково стало чемпіоном України
Київське «Динамо» достроково стало чемпіоном України з футболу.

У 23 турі змагань столична команда обіграла «Інгулець» з рахунком 5:0. На початку першого тайму забили Ілля Забарний та Артем Бєсєдін. У другому таймі дубль оформив Віктор Циганков, ще один гол забив Денис Попов.

У паралельному матчі донецький «Шахтар» поступається «Олександрії» з Кіровоградської області з рахунком 2:0. Забивали Дмитро Гречішкін та Дмитро Шастал, пише Радіо Свобода.

За три тури до кінця змагань «Динамо» має 58 очок і на цей момент випереджає «Шахтар» на 13 залікових пунктів. Луганська «Зоря» відстає від «гірників» на чотири очки, але має гру в запасі.

Востаннє «Динамо» ставало чемпіоном України з футболу у 2016 році.

Нагадаємо, вчора "Слуга народу" Жан Беленюк завоював бронзу на чемпіонаті Європи з греко-римської боротьби.

Читайте також
"Нехай Петрович, нормально": журналістка переплутала ім'я тренера збірної України (відео) "Нехай Петрович, нормально": журналістка переплутала ім'я тренера збірної України (відео)
Наставник "жовто-синіх" пояснив, чому напередодні поєдинку проти чеської команди відпустив шістьох футболістів із "Шахтаря" і "Динамо".
Суперкубок України: "Шахтар" всуху переміг "Динамо" (відео) Суперкубок України: "Шахтар" всуху переміг "Динамо" (відео)
Донецький Шахтар здобув перший трофей з Роберто де Дзербі. 22 вересня "гірники" розгромили київське Динамо у матчі за Суперкубок України.
"Динамо" вдруге здобуло перемогу над "Маріуполем" "Динамо" вдруге здобуло перемогу над "Маріуполем"
У суботу, 30 жовтня, в рамках 13-го туру УПЛ Маріуполь приймав Динамо.
Loading...
Load next