Офіційно: український футболіст Віталій Миколенко перейшов до "Евертону"

Офіційно: український футболіст Віталій Миколенко перейшов до "Евертону"
У “Динамо” повідомили, що Віталій Миколенко перейшов до “Евертона”.

Український футболіст Віталій Миколенко перейшов до британського "Евертона". Про перехід повідомили у Twitter "Динамо" та "Евертон".

ФК „Динамо“ (Київ) досяг домовленості з ФК „Евертон“ (Англія) про трансфер захисника „біло-синіх“ Віталія Миколенка. Дякуємо за все і бажаємо успіхів у подальшій кар’єрі в англійській прем’єр-лізі, — йдеться у повідомленні столичного клубу.

В "Евертоні" додали, що підписали Миколенка до 2026 року.

На сайті команди приводять слова самого футболіста про перехід до нового клубу.

«Перехід в «Евертон» — це великий і важливий крок у моєму житті. Я завжди мріяв грати в Прем'єр-лізі. Англійський футбол – це місце, де зародилася гра, і я думаю, що вона дуже добре підійде моїй грі.

... Я маю досвід гри на європейському рівні і сподіваюся, що буду продовжувати вдосконалюватися як гравець", - сказав футболіст, - сказав Миколенко.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Нехай Петрович, нормально": журналістка переплутала ім'я тренера збірної України (відео) "Нехай Петрович, нормально": журналістка переплутала ім'я тренера збірної України (відео)
Наставник "жовто-синіх" пояснив, чому напередодні поєдинку проти чеської команди відпустив шістьох футболістів із "Шахтаря" і "Динамо".
«Динамо» достроково стало чемпіоном України «Динамо» достроково стало чемпіоном України
Київське «Динамо» достроково стало чемпіоном України з футболу.
Суперкубок України: "Шахтар" всуху переміг "Динамо" (відео) Суперкубок України: "Шахтар" всуху переміг "Динамо" (відео)
Донецький Шахтар здобув перший трофей з Роберто де Дзербі. 22 вересня "гірники" розгромили київське Динамо у матчі за Суперкубок України.
Loading...
Load next