Суперкубок України: "Шахтар" всуху переміг "Динамо" (відео)

Суперкубок України: "Шахтар" всуху переміг "Динамо" (відео)
Донецький Шахтар здобув перший трофей з Роберто де Дзербі. 22 вересня "гірники" розгромили київське Динамо у матчі за Суперкубок України.

Донецький "Шахтар" здобув перший трофей за рік. У матчі за Суперкубок України "Гірники" перемогли "Динамо" з результатом 3:0.

Обігравши "Динамо", "Шахтар" зрівнявся з киянами за кількістю перемог у матчах за Суперкубок - по дев'ять трофеїв в активі у команд. Востаннє "Гірники" вигравали Суперкубок у 2017 році - тоді команду очолював ще португалець Паулу Фонсека.

У першому таймі кияни змарнували декілька непоганих нагод, а от новачок "Шахтаря" Ласіна Траоре своїм моментом скористався сповна і відкрив рахунок. 

У другому таймі Траоре оформив дубль з передачі бразильця Ісмаїлі, а Алан Патрік поставив фінальну крапку в грі – 3:0. 

Для тренера "Шахтаря" Роберто Де Дзербі, який очолив команду влітку, цей трофей став першим у тренерській кар'єрі. 

Зазначимо, що це п'ята перемога "Шахтаря" над "Динамо" в історії з різницею у три та більше м'ячів. Востаннє кияни програвали з таким рахунком у листопаді 2020-го - у першому колі чемпіонату України.

 

Читайте також
"Нехай Петрович, нормально": журналістка переплутала ім'я тренера збірної України (відео) "Нехай Петрович, нормально": журналістка переплутала ім'я тренера збірної України (відео)
Наставник "жовто-синіх" пояснив, чому напередодні поєдинку проти чеської команди відпустив шістьох футболістів із "Шахтаря" і "Динамо".
Артем Федецький: "Перебування Каштру в "Шахтарі" наближається до кінця" Артем Федецький: "Перебування Каштру в "Шахтарі" наближається до кінця"
Футболіст Артем Федецький проаналізував матч "Шахтаря" з "Ромою", про майбутнє наставника донецького клубу та проблеми "Шахтаря".
«Динамо» достроково стало чемпіоном України «Динамо» достроково стало чемпіоном України
Київське «Динамо» достроково стало чемпіоном України з футболу.
Loading...
Load next