У жалобних заходах в Одесі взяло участь понад 3 тисячі осіб

У жалобних заходах в Одесі взяло участь понад 3 тисячі осіб
Близько трьох тисяч людей взяли участь у заходах, які були присвячені сьомій річниці трагічних подій, що трапились 2 травня 2014 року. Тоді загинуло 48 осіб, а також понад 200 людей були поранені.

Загалом у пам’ятних заходах в Одесі взяли участь майже 3000 громадян, про це пресслужбі МВС повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий.

"Понад 2 500 тисяч поліцейських спільно з Національною гвардією та працівниками ДСНС професійно виконали завдання із забезпечення безпеки громадян під час масових заходів на Куликовому полі та Соборній площі. Серйозних порушень не зафіксовано. Усе відбулось мирно та спокійно", - зазначив Яровий.

Зокрема додамо, що очільник поліції Одещини Олег Бех також зауважив, що грубих порушень громадського порядку не було виявлено. Лише одеські поліцейські затримали чоловіка в одязі із зображенням комуністичної символіки. Через свої дії чоловіку загрожує кримінальна відповідальність, адже правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею про виготовлення чи поширення комуністичної чи нацистської символіки.

Нагадаємо, що учора в Одесі поліцейські охороняли Куликове поле і Соборну площу, де 2 травня, відбулися заходи, присвячені річниці масових заворушень у 2014 році. Тоді загинуло 48 осіб, а розслідування справи триває й досі.

Читайте також
Річниця трагедії в Одесі: поліція взяла під охорону Куликове поле та Соборну площу (фото) Річниця трагедії в Одесі: поліція взяла під охорону Куликове поле та Соборну площу (фото)
В Одесі поліцейські охороняють Куликове поле і Соборну площу, де сьогодні, 2 травня, відбудуться заходи, присвячені річниці масових заворушень у 2014 році. Тоді загинуло 48 осіб, а розслідування справи триває й досі.
Скандал із пілотом Ryanair: у аеропорту Познані пояснили, чому понад 30 українців не потрапили на літак Скандал із пілотом Ryanair: у аеропорту Познані пояснили, чому понад 30 українців не потрапили на літак
Менеджмент польського аеропорту вивчає деталі інциденту, що трапився між українськими пасажирами та пілотом авіакомпанії "Ryanair". Чоловік нібито виганяв українців та не впускав їх на борт літака.
Очільник поліції Києва Андрій Крищенко подав у відставку Очільник поліції Києва Андрій Крищенко подав у відставку
Крищенка було призначено заступником голови Національної поліції у столиці у грудні 2015 року.
Loading...
Load next