Мистецтво серед нас: як має виглядати хол житлового будинку

Мистецтво серед нас: як має виглядати хол житлового будинку
Ексклюзивний, сучасний та концептуальний - новий житловий комплекс бізнес-класу ARTHOUSE park на вулиці Малоголосківській від компанії LEV Development здивує вас не лише своїми масштабами, а й неймовірними холами, які з легкістю можна сплутати із мистецькими галереями чи виставковими центрами.

Мистецький простір, яким можна насолоджуватись не виходячи із власної домівки - невже це може бути реальністю? Компанія LEV Development у новому ЖК ARTHOUSE park не лише здивує унікальним простором із паркомісцями та затишними під'їздами, а й доведе, що мистецтво - це не розкіш, яке ховається за дверима виставкових залів, а вишуканість яка оточуватиме вас щодня у холах вашого будинку. Адже цінності LEV Development та ідеї архітектурного бюро стали запорукою вражаючого результату.

Кожна деталь в житловому комплексі продумана з турботою про його мешканців, аби вони ефективно витрачали свій час та з радістю поверталися додому. Коридор, який веде до дверей вашої оселі — перше місце, де виникає думка: “Нарешті я вдома після стресового дня на роботі”. Саме тому компанія LEV Development довірила подбати про це відчуття відомому архітектору, який успішно і блискуче працює із багатьма унікальними проєктами Марку Савицькому та його архітектурному бюро Savytskyy Design.

“Чи задумувались ви над тим, що мистецтво мусить бути тільки в спеціальних галереях та виставкових залах? Чи може воно нас оточувати в повсякденному житті? Саме ця ідея стала основою нашої концепції створення холу житлового комплексу ARTHOUSE park”, - зізнався архітектор Марко Савицький.

Компанія LEV Development разом із архітектурним бюро Savytskyy Design під час створення дизайну вишуканого та ексклюзивного холу нового житлового комплексу керувалась принципом інтеграції мистецтва у повсякденне життя, що й спонукало обрати спокійні, однак водночас витончені кольори - графітовий та білий, які стануть прекрасним фоном для представлення вишуканих мистецьких робіт у вашій домівці.

Проте, аби підкреслити довершеність та особливість холів ЖК ARTHOUSE park акцентним кольором у дизайні було використано саме благородний відтінок смарагдового, який неймовірно взаємодіє із навколишнім ландшафтом, підкреслює зелений затишок природи та  краєвиди Малоголосківського парку, що видніються із вікон нового будинок від LEV Development.

“Ми використовували ті кольори, які створять фон для мистецтва. Які не будуть агресивними та які будуть підтримувати композиційно мистецтво і будуть підсиленням для сприйняття цього мистецтва”, - вважає Савицький.

У холах  житлового комплексу ARTHOUSE park все продумано до найдрібніших деталей, від зручних меблів на яких можна буде відпочити після важкого робочого дня і до унікального дизайну підлоги із керамограніту, який викладений у грайливій формі геометричного панно. Це не лише гарантує фантастичний візуальний ефект, а й також додає динаміки у монохромну та спокійну кольорову гамму стін.

Особливу увагу компанія LEV Development звернула також й на представницькі поверхи й додаткову приватність, яку завдяки їм втілено вперше у Львові. Вони розташовані на 8, 9 13 та 14 поверхах та матимуть додаткові переваги. Серед яких забудовники врахували особисті потреби мешканців таких поверхів, які прагнуть особистого простору та гармонії й глибокого змісту. 

“Ось цей підхід до представницьких номерів він насправді всюди у світі є стандартом. І мені дуже подобається, що LEV Development - одна з небагатьох компанії, яка звернула увагу, що цей ринок треба витягувати в якість. Це дуже круто, я б там хотів жити насправді”, - поділився архітектор ARTHOUSE park, Марко Савицький.

Зокрема також під час проєктування типових поверхів архітектурному бюро Savytskyy Design вдалось зберегти вишукану простоту, а компанії LEV Development водночас вийшло зробити їх надзвичайно якісними та доступними для мешканців нового житлового комплексу бізнес-класу.

Житло у Львові може бути не лише сучасним, а й ексклюзивним та таким, яке дозволить зрозуміти, що таке справжнє мистецтво. Компанія LEV Development у ЖК ARTHOUSE park зуміла поєднати у проєкті вишуканість, яка надихатиме та сповнюватиме настроєм й творчими емоціями, яких так бракує в бурхливому і динамічному ритмі сучасного життя. Мистецтво справді серед нас й все це стає реальним разом із LEV Development.

 



 

Читайте також
"Живи, працюй, відпочивай": у Львові відкрили бронювання квартир у новому житловому комплексі (відео) "Живи, працюй, відпочивай": у Львові відкрили бронювання квартир у новому житловому комплексі (відео)
Компанія "LEV Development" офіційно відкрила старт бронювання квартир у новому інноваційному житловому просторі "Perfect Life".
У Львові розпочали роботи зі зведення нового житлового комплексу FEEL HOUSE (відео) У Львові розпочали роботи зі зведення нового житлового комплексу FEEL HOUSE (відео)
Представники компанії LEV Development урочисто заклали наріжний камінь та розпочали роботи зі зведення нового житлового комплексу FEEL HOUSE.
Відкриття нового відділу продаж: у Сокільниках збудують сучасний житловий комплекс (відео) Відкриття нового відділу продаж: у Сокільниках збудують сучасний житловий комплекс (відео)
Компанія "LEV Development" відкрила у Сокільниках відділ продажу квартир у новому ЖК FEEL HOUSE.
Loading...
Load next