Український гурт "Go_A" пройшов у фінал "Євробачення-2021" (відео)

Український гурт "Go_A" пройшов у фінал "Євробачення-2021" (відео)
Учора, 18 травня о 22:00 у Роттердамі розпочався перший півфінал Пісенного конкурсу Євробачення-2021 – український гурт Go_A виступили під номером 15. Загалом у першому півфіналі виступило 16 країн-учасниць.

Український етногурт Go_A цьогоріч виступив на Євробаченні із піснею "Шум". Так учора, під час першого півфіналу українські музиканти виступали під 15-м номером та стали останніми виконавцями, яких оголосили у переліку десятки переможців.

Зазначимо, за рейтингом букмекерів, гурт Go_A потрапив у п'ятірку потенційних фіналістів Євробачення-2021.

Окрім України учора до фіналу також пройшли учасники від Норвегії, Ізраїлю, Росії, Азербайджану, Мальти, Литви, Кіпру, Швеції та Бельгії.

У фіналі також виступлять:

  • Велика Британія: Джеймс Ньюман –Embers;
  • Іспанія: Блас Канто –Voy a quedarme;
  • Італія: Måneskin –Zitti e buoni;
  • Нідерланди: Жангю Макрой –Birth of a new age;
  • Німеччина: Єндрік – I don't feel hate;
  • Франція: Барбара Праві –Voilà;

Другий півфінал запланований на 20 травня, а фінал "Євробачення" відбудеться вже цієї суботи о 22:00 - 22 травня.

Читайте також
Італія - переможець: гурт Go_A від України посів п'яте місце на "Євробаченні" (відео) Італія - переможець: гурт Go_A від України посів п'яте місце на "Євробаченні" (відео)
Італійський рок-гурт "Maneskin" з піснею "Zitti e buoni" переміг у пісенному конкурсі "Євробачення-2021". При цьому Україна увійшла до п’ятірки лідерів конкурсу.
Отримав одразу дві премії: український гурт Gо_A здобув перемогу в престижному конкурсі (відео) Отримав одразу дві премії: український гурт Gо_A здобув перемогу в престижному конкурсі (відео)
Український гурт Gо_A, який посів п'яте місце на Євробачення, виграв конкурс під назвою Vision Music Awards відразу у двох номінаціях.
Переможець "Євробачення" Måneskin, продовжує захоплюватись українським Go_A (фото) Переможець "Євробачення" Måneskin, продовжує захоплюватись українським Go_A (фото)
Соліст італійської групи Måneskin - Даміано Давид, яка перемогла на цьогорічному Євробаченні, не приховує свого захоплення українськими учасниками та електрофольк гуртом Go_A.
Loading...
Load next