Наробили шуму: солістка Go_A розповіла про низькі бали від журі на Євробаченні-2021

Наробили шуму: солістка Go_A розповіла про низькі бали від журі на Євробаченні-2021
Гурт Go_a загалом отримав 364 бали, посівши п’яте місце у загальному рейтингу Євробачення-2021. Проте за кількістю балів від глядачів – Україна на другому місці.

Катерина Павленко, солістка українського електрофольк гурту "Go_A" поділилась враженнями від участі у цьогорічному пісенному конкурсі "Євробаченні - 2021". Про це Катерина повідомила у студії шоу “Твій день” на телеканалі 1+1.

Зокрема вокалістка зазначила, що атмосфера на Євробаченні була неймовірною та надзвичайно доброзичливою, а саме шоу було грамотно сплановане. При цьому Катерина прокоментувала також і низькі бали, які поставили Україні журі від інших країн.

Дуже дивно, бо в першому півфіналі журі нас поставило на друге місце, а потім так сталося, що щось змінилося у них, мабуть, і нас поставили на дев'яте, - зазначила солістка "Go_A".

Однак, зазначимо, що за оцінками глядачів український гурт отримав друге місце у пісенному конкурсі, поступившись лише переможницям від Італії - групі "Måneskin". Та навіть попри те, що "Go_A" не переміг на Євробаченні, їхня дебютна пісня "Shum" потрапила в топи чартів музичних сервісів iTunes, Apple Music та Spotify. 

За даними сайту KWORB, який аналізує музичні рейтинги, трек українського гурту посідає 10 сходинку. При цьому у чарті європейських пісень "Go_A" ще вище - на 4 місці. Зокрема "Shum" також потрапив і до списку топ-50 найвірусніших пісень сервісу Spotify, де займає 1 місце.

Нагадаємо, що соліст італійської групи Måneskin - Даміано Давид, яка перемогла на цьогорічному Євробаченні, не приховує свого захоплення українськими учасниками та електрофольк гуртом Go_A.

Читайте також
Зеленський оцінив виступ України на "Євробаченні-2021" Зеленський оцінив виступ України на "Євробаченні-2021"
Президент Володимир Зеленський високо оцінив виступ України на пісенному конкурсі Євробачення-2021, на якому група Go_A зайняла 5 місце.
Італія - переможець: гурт Go_A від України посів п'яте місце на "Євробаченні" (відео) Італія - переможець: гурт Go_A від України посів п'яте місце на "Євробаченні" (відео)
Італійський рок-гурт "Maneskin" з піснею "Zitti e buoni" переміг у пісенному конкурсі "Євробачення-2021". При цьому Україна увійшла до п’ятірки лідерів конкурсу.
"Вразила усю Україну": солістку гурту Go_A нагородили всеукраїнською премією "Вразила усю Україну": солістку гурту Go_A нагородили всеукраїнською премією
Солістка українського гурту Go_A Катерина Павленко отримала всеукраїнську нагороду "Жінка III тисячоліття" за незрівнянно представлений образ нашої країни на Євробаченні 2021.
Loading...
Load next