Отримав одразу дві премії: український гурт Gо_A здобув перемогу в престижному конкурсі (відео)

Отримав одразу дві премії: український гурт Gо_A здобув перемогу в престижному конкурсі (відео)
Український гурт Gо_A, який посів п'яте місце на Євробачення, виграв конкурс під назвою Vision Music Awards відразу у двох номінаціях.

Український колектив Go_A, який нещодавно записав спільну пісню з італійським гуртом Måneskin, здобув перемогу на конкурсі Vision Music Awards одразу у двох номінаціях. Вони отримали премію за "Найкращу сценічну постановку" і "Найкраще використання реквізиту", про це повідомив сам гурт на своїй сторінці у соцмережі Instagram.

Євробачення не закінчується ніколи! Ми виграли конкурс Vision Music Awards від найбільшого незалежного оглядача Євробачення Wiwibloggs одразу у двох номінаціях: "Найкраща сценічна постановка" та "Найкраще використання реквізиту", - йдеться у повідомленні.

Музиканти також висловили вдячність команді, яка працювала над постановкою номеру й зазначили:

Ми дуже вдячні всій команді, яка працювала над постановкою номера. Ви допомогли нам втілити наші мрії у реальність. Далі буде.

Нагадаємо, що переможець "Євробачення-2021", італійський гурт Måneskin та український колектив Go_A  записали дуетну пісню. Наразі трек вже готовий і чекає узгодження від звукозаписних компаній.

Також раніше, солістка українського гурту Go_A, який посів на "Євробаченні-2021" 5-те місце, Катерина Павленко прокоментувала чутки про роман з фронтменом Måneskin, італійцем Даміано Давидом. Дівчина зазначила, що вони спілкуються, втім, солістка наголосила, що їхній зв'язок схожий на той, що є між братом і сестрою.

Читайте також
Італія - переможець: гурт Go_A від України посів п'яте місце на "Євробаченні" (відео) Італія - переможець: гурт Go_A від України посів п'яте місце на "Євробаченні" (відео)
Італійський рок-гурт "Maneskin" з піснею "Zitti e buoni" переміг у пісенному конкурсі "Євробачення-2021". При цьому Україна увійшла до п’ятірки лідерів конкурсу.
Зеленський оцінив виступ України на "Євробаченні-2021" Зеленський оцінив виступ України на "Євробаченні-2021"
Президент Володимир Зеленський високо оцінив виступ України на пісенному конкурсі Євробачення-2021, на якому група Go_A зайняла 5 місце.
Український гурт "Go_A" пройшов у фінал "Євробачення-2021" (відео) Український гурт "Go_A" пройшов у фінал "Євробачення-2021" (відео)
Учора, 18 травня о 22:00 у Роттердамі розпочався перший півфінал Пісенного конкурсу Євробачення-2021 – український гурт Go_A виступили під номером 15. Загалом у першому півфіналі виступило 16 країн-учасниць.
Loading...
Load next