Зеленський оцінив виступ України на "Євробаченні-2021"

Зеленський оцінив виступ України на "Євробаченні-2021"
Президент Володимир Зеленський високо оцінив виступ України на пісенному конкурсі Євробачення-2021, на якому група Go_A зайняла 5 місце.

"Чудова пісня з присмаком душі", прокоментував Володимир Зеленський виступ Go_A на Євробаченні 2021. На сторінці в Instagram Зеленський зазначив, що колектив Go_A гідно представив нашу країну.

Гурт Go_A — крутий виступ та гідний результат на "Євробаченні". Чудова промоція України у світі. Чудова пісня з присмаком душі нашої країни, - написав у дописі президент.

Нагадаємо, що за свою пісню Shum, в основі якої лежить народна пісня, конкурсанти від України отримали 97 балів від членів журі 39 країн-учасниць конкурсу. Виступ українського гурту також високо оцінили телеглядачі - 267 балів.

Зокрема переможцем Євробачення-2021 став італійський гурт Måneskin з піснею "Zitti e buoni".

Читайте також
Наробили шуму: солістка Go_A розповіла про низькі бали від журі на Євробаченні-2021 Наробили шуму: солістка Go_A розповіла про низькі бали від журі на Євробаченні-2021
Гурт Go_a загалом отримав 364 бали, посівши п’яте місце у загальному рейтингу Євробачення-2021. Проте за кількістю балів від глядачів – Україна на другому місці.
Італія - переможець: гурт Go_A від України посів п'яте місце на "Євробаченні" (відео) Італія - переможець: гурт Go_A від України посів п'яте місце на "Євробаченні" (відео)
Італійський рок-гурт "Maneskin" з піснею "Zitti e buoni" переміг у пісенному конкурсі "Євробачення-2021". При цьому Україна увійшла до п’ятірки лідерів конкурсу.
"Вразила усю Україну": солістку гурту Go_A нагородили всеукраїнською премією "Вразила усю Україну": солістку гурту Go_A нагородили всеукраїнською премією
Солістка українського гурту Go_A Катерина Павленко отримала всеукраїнську нагороду "Жінка III тисячоліття" за незрівнянно представлений образ нашої країни на Євробаченні 2021.
Loading...
Load next