Вільярреал вперше став переможцем Ліги Європи

Вільярреал вперше став переможцем Ліги Європи
Вільярреал з рахунком 11:10 переміг Манчестер Юнайтед в серії пенальті і вперше у своїй історії виграв кубковий турнір "Лігу Європи".

Футбольний матч відбувся учора, 26 травня, на стадіоні "Енерга" в Гданську (Польща), в основний час рахунок становив нічию - 1:1. Однак вже у серії пенальті сильнішими виявилися футболісти "Вільярреала" - 11:10.

В основний час у "Вільярреала"  на 29-й хвилині гол забив Жерар Морено, у "Манчестер Юнайтед" відзначився Едінсон Кавані, забивши гол на 55 хвилині матчу. Проте, у додатковий час глядачі не побачили голів, тому доля трофею вирішилася в серії післяматчевих пенальті.

Всі польові гравці обох команд реалізували свої удари, і за рахунку 10:10 й забивати свої голи пішли воротарі. Однак вирішальним став одинадцятий удар, який пробивав голкіпер "Манчестер Юнайтед" Давід де Хеа, проте він так і не зумів принести перемогу своїй команді.

Кінцевий рахунок матчу Вільярреал — Манчестер Юнайтед 1:1 (по пенальті - 11:10).

Завдяки завойованому кубку "Вільярреал" зіграє в Лізі чемпіонів УЄФА.

Читайте також
Збірна України в товариському матчі зіграла внічию із Бахрейном - рахунок 1:1 Збірна України в товариському матчі зіграла внічию із Бахрейном - рахунок 1:1
Збірна України з футболу внічию зіграла свій перший товариський поєдинок у межах підготовки до чемпіонату Європи - Євро-2020.
Підготовка до Євро-2020: збірна України у новій формі розгромила Кіпр із рахунком 4:0 Підготовка до Євро-2020: збірна України у новій формі розгромила Кіпр із рахунком 4:0
Збірна України з футболу здобула перемогу з рахунком 4:0 в останньому підготовчому матчі перед Євро-2020. Матч між Україною та Кіпром закінчився перемогою, на користь української збірної.
Перемога України: матч з Північною Македонією завершився з рахунком 2:1 Перемога України: матч з Північною Македонією завершився з рахунком 2:1
Збірна України здобула першу перемогу на чемпіонаті Євро-2020. Матч зі збірною Північної Македонії закінчився з рахунком 2:1, на користь України.
Loading...
Load next